10 augustus 2023

Lifestyle

Koelkussen voor een goede nachtrust in de zomer Gelkussen Alaska van De Witte Lietaer: verkoelend, ergonomisch en comfortabel

Het nieuwe gelkussen Alaska van De Witte Lietaer verkoelt je hoofd.odat je sneller in slaap valt. Ook tijdens de heetste zomernachten. Het innovatieve hoofdkussen heeft een ondersteunende, drukverlagende basis van traagschuim met een toplaag van 3D-koelpads.  

Dankzij de 'face-changing-material' koelpads wordt warmte aan je huid onttrokken en ontstaat een verkoelend effect. Zodra je hoofd het kussen voelt, voel je de verkoeling. Dit helpt de geest te ontspannen waardoor je sneller in slaap valt.Informatie:www.home.dwl.be. 

Positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort.
Het koelkussen heeft een basis van drukverlagend traagschuim dat hoofd, nek en schouders ontlast en gelijktijdige ondersteuning biedt voor een ontspannen slaaphouding. Gecombineerd met de verkoelende toplaag die je een positieve invloed op slaapkwaliteit, gezondheid en comfort geeft. De 3D-koelpads zorgen er ook voor dat het koelend effect langer duurt in vergelijking met traditionele koelkussens met een enkele coating.

Hoofdkussen Alaska is zacht nl. beschikbaar voor alle soorten slapers, zoals buik-, rug- en zijslapers.Het kussen wordt geleverd inclusief een mooie, wasbare hoes met handige rits voor een goede hygiëne.

Informatie
Witte Lietaer Alaska Gel Hoofdkussen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops

Afmetingen: 40x60x12 cm.Ga voor meer informatie naar www.home.dwl.be. Adviesprijs € 129,95.

Over De Witte Lietaer
De Witte Lietaer is een Belgische producent van huislinnen en bestaat al sinds 1898. Het bedrijf staat bekend om haar hoge kwaliteit textiel, gemaakt met oog voor detail en gemaakt met kwalitatieve, duurzame materialen. Betaalbare luxe met het accent op 'harmonisch wonen' waarbij collecties mooi op elkaar zijn aangesloten. De Witte Lietaer heeft een breed assortiment aan bad-, tafel-, keuken- en bedlinnen voor ieder interieur. Een aantal collecties worden ook geleverd aan bekende internationale hotels zoals het Amsterdam Amstel Hotel. Ga voor meer informatie naarwww.dwl.be