24 november 2020

Retail & Marketing

KLEURRIJK ZAKMES MET SOFT-OPENING

Cadeautip feestdagen: Leatherman FREE™ T4, verkrijgbaar in drie nieuwe trendkleuren

De Leatherman FREE T4 is een multifunctioneel zakmes met soft-opening. Dankzij een slimme uitvinding met ingebouwde magneten opent en sluit dit zakmes supergemakkelijk. Je opent alle tools met één hand en zonder enige moeite. Ideaal voor het openen van pakketjes, om iets te knippen, te vijlen of een schroefje aan te draaien. Informatie: www.leatherman.nl.

De Leatherman Free T4 heeft maar liefst twaalf tools, verborgen in de handgreep. Te weten een mes, schaar, mini-koevoet, flesopener, priem, doosopener, vijl, pincet en vier schroevendraaiers. Voor elke kleine klus heeft de T4 een oplossing. Het zakmes is erg compact en past in iedere handtas of broekzak. Verkrijgbaar in de kleuren Evergreen, Navy, Crimson en Silver. Een mooi cadeau voor de feestdagen.

Magnetisch design

De zakmessen met FREE technologie kenmerken zich door het unieke magnetische design. De ingebouwde magneten houden de tools op hun plaats. Je ontvouwt ze door met je duim licht te drukken op het einde van de tools, hierdoor verbreek je de magneetspanning en komen de tools gemakkelijk naar buiten. Vervolgens kies je de tool die je nodig hebt, de rest klik je terug. Het gereedschap dat je gebruikt wordt automatisch vergrendeld zodat je veilig kunt werken. Dit slimme mechanisme vermindert slijtage aan de individuele onderdelen waardoor dit type zakmessen een langere levensduur hebben.

Informatie

De Leatherman FREE™ T4 is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist, inclusief nylon etui. In meerdere kleuren. Consumentenadviesprijs € 79,95. Informatie: www.leatherman.nl.

Over Leatherman

De Leatherman Tool Group Inc. is ruim vijfendertig jaar geleden opgericht door Tim Leatherman. Elke multitool en mes wordt met de hand gemaakt door een van de 700 Leatherman-medewerkers die 100% achter de missie en visie staan van Leatherman: een tool maken waar klanten op kunnen rekenen in elke verwachte en onverwachte situatie. Met een garantie van 25 jaar. Vandaag de dag heeft Leatherman meer dan vijftig verschillende multitools en zakmessen in het assortiment die verkrijgbaar zijn in 82 landen.