Partner

23 november 2021

Lifestyle

Italiaanse designer labels voor de modebewuste man!

HS Fashion is een exclusieve herenmodezaak in Eindhoven waar iedere modebewuste man zich direct thuis voelt. Met Italiaanse designerlabels in het assortiment biedt HS Fashion hoge kwaliteit omringd met vakkennis in een ontspannen omgeving en met vertrouwde mensen. Ieder merk in het assortiment van HS Fashion is zorgvuldig geselecteerd en kent een unieke identiteit. De kleding uit de collectie biedt mogelijkheden om voor diverse gelegenheden de juiste modebewuste look samen te stellen. Maak kennis met de unieke merken van HS Fashion.

Partner

MooRER
Het merk MooRER kent een typisch Italiaanse productie van design tot aan afwerking en is geschikt voor zowel jong en oud. Het merk neemt kunst als uitgangspunt en gaat op zoek naar schoonheid en harmonie. Dit wordt in de kleding subtiel naar voren gebracht door elegantie en eenvoud. Draag je MooRER, dan straal je moderniteit uit. Een tijdloze collectie met items die je perfect met elkaar kunt combineren.

Hogan
Hogan is een Italiaans merk dat ooit begon als schoenenmerk maar inmiddels is uitgegroeid tot een volledige kledinglijn. Het merk streeft naar een unieke en stijlvolle collectie waarbij het gebruik maakt van geometrische vormen. Bij HS Fashion bieden we de schoenenlijn van Hogan aan. Deze kenmerkt zich door een perfecte balans tussen sportiviteit en klasse. Tijdloze schoenen die geschikt zijn voor elke dag of speciale gelegenheden.

Partner
Partner

Pal Zileri
Sinds 1980 is Pal Zileri de specialist in maatkleding. Met een exclusief en groot aanbod aan stoffen kan Pal Zileri een constante hoge kwaliteit in kleding garanderen voor elke klant. Het merk staat voor traditioneel Italiaans vakmanschap. Een maatpak, jas of colbert van Pal Zileri is de basis voor een modebewuste zakenman.

Santoni
Santoni is een merk dat zijn Italiaanse creativiteit en vakmanschap aan de hele wereld wil laten zien. De schoenen van Santoni zijn handgemaakt en worden geleverd met een persoonlijk certificaat dat garant staat voor kwaliteit. Ondanks dat het ouderwets vakmanschap bevat, gaat het merk Santoni met zijn huidige stijl en perfecte kwaliteit met zijn tijd mee. Met een paar Santoni schoenen creëer je een klassieke, maar creatieve look.

Partner

Naast deze exclusieve merken biedt HS Fashion een nog breder scala aan Italiaanse designermerken. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Zo creëren we een ongedwongen en sfeervolle setting waarin we je van een passend advies kunnen voorzien.

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwste trends? Volg ons op Instagram of breng een bezoek aan onze website. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons in de winkel binnen te lopen. Onze adviseurs staan voor u klaar!