Partner

17 januari 2022

Lifestyle

IT’S WINTER TIME

De periode van koude, donkere, maar zeker ook sfeervolle dagen is aangebroken. Met de nieuwe wintercollectie van Italiaanse designer merken ben je bij HS Fashion aan het juiste adres.

Een brede collectie van exclusieve merken zoals Jacob Cohen, Doriani Cashmere, Fedeli, Hogan, MooRER, Santoni en Wahts maken het assortiment van HS Fashion uniek in zijn soort. Alle items zijn gemaakt van de beste materialen en helemaal in lijn met de laatste trends. Of het nu gaat om een stijlvol kostuum, jack, shirt of een paar schoenen: onze adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van  een  outfit  voor iedere gelegenheid.

HS Fashion staat en gaat voor continuïteit: persoonlijke aandacht en professioneel advies. Wij geloven in een persoonlijke benadering naar onze klanten en bouwen aan een duurzame toekomst. Dat is waar het volgens ons om draait.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste modetrends. U bent natuurlijk ook van harte welkom om eens langs te komen in onze winkel in de Lichttoren in Eindhoven. We laten u graag onze nieuwe wintercollectie zien onder het genot van een heerlijke kop koffie.