Ga terug

4 september 2019

Leisure & Cultuur

Ir. Ottenbad viert 50e verjaardag met feestweekend voor bezoekers

Op 9 september wordt ir. Ottenbad 50 jaar. In die jaren is er een heleboel gebeurd en zijn er veel mooie herinneringen gemaakt in het bad. Graag maken we er nog een paar bij op 7 en 8 september, want dan is het feest in het zwembad. Een heel weekend lang. Voor zowel recreatieve bezoekers als verenigingen is er een dag gereserveerd.

Verenigingen
Zaterdag 7 september staat in het teken van verenigingen. Diverse verenigingen laten bezoekers kennismaken met hun sport. Aegir (waterpolo en wedstrijdzwemmen), de Eindhovense Reddingsbrigade en PSV Synchroonzwemmen zijn in elk geval aanwezig om wat van hun sport te laten zien. Bezoekers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn en deel te nemen.

Feest voor jong en oud
Op zondag 8 september wordt het een groot feest in het recreatiebad. Er is een feestelijk programma voor jong en oud. Zo wordt iedereen tussen 10.00 en 12.30 uur verwelkomd door Tetterdetet, maakt clown Bennie gave ballonkunstwerkjes tussen 10.00 en 12.00 uur en kunnen bezoekers tussen 10.00 en 13.00 uur bij Dokter Choc langs voor chocoschilderen en chocotattoos. Van 10.00 tot 16.00 uur is er de mogelijkheid om een poging te wagen op de survivalbaan of deel te nemen aan levend tafelvoetbal. De discolampen en muziek zijn aan tussen 13.00 en 16.00 uur.

Het volledige programma en meer informatie over ir. Ottenbad 50 jaar is te vinden op ottenbad.nl.

Gerelateerd