Ga terug

14 juni 2019

Intieme en indringende theatervoorstelling wegens succes bijgeboekt

De voorstelling Breeknacht, op vrijdag 4 oktober 2019 te zien in Theater De Blauwe Kei, werd bij de start van de voorverkoop zó goed ontvangen dat hij binnen twee weken uitverkocht was. Reden voor De Blauwe Kei om de voorstelling, die het waargebeurde en indringende verhaal van theatermakers Romijn Conen en Nanna Tieman vertelt, bij te boeken op zaterdag 5 oktober om 15.00 uur.

Romijn en Nanna, man en vrouw, hebben samen een succesvol theatergezelschap. In september 2015 slaat het noodlot toe. Romijn krijgt vanuit het niets een herseninfarct. Van de ene op de andere seconde is het leven van Nanna en Romijn 180 graden gedraaid. Een lange weg van revalidatie en wederopbouw volgt. Nanna maakte er een voorstelling over: Breeknacht. Vanuit haar persoonlijke perspectief, dat van partner en mantelzorger. Over het leven voor en het leven na die afschuwelijke zwarte septembernacht. Vanwege de intieme setting is er voor deze voorstelling een beperkt aantal kaarten (maximaal 45) beschikbaar.

Kaarten voor Breeknacht op zaterdag 5 oktober kosten € 18,50  (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413 - 342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.