17 oktober 2022

Leisure & Cultuur

Internationale Snowboard-legendes toeren door Nederland en delen hun kennis

Deze herfstvakantie toeren internationale snowboardlegends langs vier SnowWorld locaties om hun kennis te delen met iedere freestyle boarder die met hen mee wil 'riden'.

Onder leiding van Nederlands succesvolste snowboarder, Jesse Augustinus, reizen onder andere Zeb Powell en Benny Urban van SnowWorld Zoetermeer naar Landgraaf, via Rucphen en Terneuzen. De Amerikaanse Powell geldt als absoluut toptalent en was al goed voor meerdere gouden plakken. De Duitse Urban wordt internationaal geprezen om zijn creativiteit in het funpark. De snowboardlegendes bieden in de herfstvakantie iedereen die zijn 'skills' in het funpark wil verbeteren de kans om met hen een avondje door te brengen.

SnowWorld biedt op al haar locaties funparken aan die met regelmaat aangepast en vernieuwd worden. Zo bedient SnowWorld een heel specifieke doelgroep, 'freeriders', die vele uren doorbrengen op de schansen, rails en andere obstakels en zo zichzelf aan steeds spectaculairdere sprongen wagen. Tijdens dit evenement kunnen reeds ervaren snowboarders hun kunsten verbeteren en leren van professionele atleten.

"Iedereen die een avondskipas koopt of al een abonnement heeft, kan vier uur lang leren van de beste tijdens dit unieke evenement. We gaan voor een ongedwongen sfeertje; je mag mee op pad met echte iconen uit de snowboard scene, kunt bij ze aanschuiven tijdens het diner en onze partner RedBull neemt haar DJ-truck mee.", aldus Remko Klein, Commercial Director bij SnowWorld. "Op die manier willen we talent in Nederland de kans bieden om verder te groeien."