14 april 2022

HRM

Inspirerende bijeenkomst van de partnerbijeenkomst ‘Brabant on Track’

Op vrijdag 8 april vond het partnerevent ‘Brabant on Track’ plaats met als thema ‘Leidinggeven aan een Leven Lang Ontwikkelen’ georganiseerd door MyTalentBoard in samenwerking met Brabant Business Media. 

Dit thema is zeer actueel en de bedrijfs-continuïteit is vandaag de dag sterk afhankelijk van het vinden en behouden van capabele medewerkers. Organisaties moeten anders kijken naar talent om met de uitdagingen van de dynamische (arbeids)markt om te kunnen gaan. Daarvoor is meer grip nodig op de economische waarde van medewerkers (return of capital employed).

Op de inspirerende Brainport Human Campus kregen de gasten tijdens verschillende workshops strategische inzichten en praktische oplossingen voor het vergroten van de economische waarde van uw medewerkers. Na het openingswoord van Jeroen Driessen, CEO van de Driessen Groep, volgende prof. dr. Marinka Kuijpers, bijzonder hoogleraar aan de Open Universiteit, drs. Hans Cremer, Programma manager en Onderzoeker / Lecturer HvA en Emile Gabriël, Human Value Strateeg van MyTalentBoard die invulling gaven aan dit thema. 

Een zeer geslaagde bijeenkomst die tot in de puntjes werd verzorgd waarbij de inwendige mens niet was vergeten. Dit bleek ook uit de vele positieve reacties.

U kunt bij de volgende bijeenkomsten alleen aanwezig zijn als u partner bent van Brabant Business Media. Interesse? Neem contact met ons op