5 juni 2023

mobiliteit

Input Eindje Touren

Eindje Touren is dé plek om je duurzame maar stoere scootertour door Eindhoven en omgeving te maken. Boek met je vrienden, collega’s of familie een tour met onze e-choppers om er 3 uur lang lekker en stijlvol uit te zijn. Vanaf het Beursgebouw start je aan één van de door ons zorgvuldig uitgezette routes die het beste bij jouw groep past.

Ga je voor de stoere Harl-E? Of toch de nostalgische Poeg? Voor iedereen in de groep is er wel een model of kleur te vinden zodat je op je gemak op je stalen ros zit.

Door de geluidsarme e-choppers wordt je tour nog comfortabeler en socialer, je maakt onderweg makkelijk een praatje met de rest van de groep. Lukt het je niet om iedereen tegelijk te spreken, maak dan gerust een tussenstop voor een hapje of drankje in een gezellig park of horecagelegenheid langs de route.

 Alle e-choppers zijn voorzien van telefoonhouders waar je eenvoudig je telefoon met route in klikt. Oplaadkabeltje erin en je hebt na je tour nog batterij over om je mooie foto’s online te zetten! (en Eindje Touren te taggen natuurlijk)

Wacht niet langer!

www.eindjetouren.nl

App je vrienden, collega’s of familie om een datum af te spreken en boek direct je Eindje Touren!