Partner

10 maart 2023

ING nieuwe strategisch parntner van VNO-NCW Brabant Zeeland

ING is de nieuwe strategisch partner van VNO-NCW Brabant Zeeland. Officieel al sinds 1 januari 2023, maar op woensdag 1 maart werd het partnership officieel bekrachtigd met het ondertekenen van de overeenkomst. Met elkaar geven zij komend jaar binnen de expertise van ING invulling aan themabijeenkomsten en bieden online content aan. 

Ondernemers versterken 
De activiteiten vinden plaats binnen de Academy, het label waaronder VNO-NCW Brabant Zeeland inhoudelijk sterke en boeiende (netwerk)bijeenkomsten aanbiedt. Met het partnership geeft VNO-NCW Brabant Zeeland verder invulling aan haar doelstelling: ondernemers versterken en ondernemerskracht bundelen. 

Alexander van Groenendael, Sectordirecteur Regio Zuid-Oost van ING Business Banking over de samenwerking: “VNO-NCW Brabant-Zeeland is een sterk regionaal netwerk en biedt ondernemers een platform waarbij zij van elkaar en van anderen kunnen leren. Dat ING toetreedt als strategisch partner van VNO-NCW Brabant-Zeeland onderstreept onze verbondenheid met bedrijven in de regio. We willen als bank voor ondernemers onze sectorkennis graag aanreiken aan de leden om hen in staat te stellen de beste keuzes te maken, zowel om in te spelen op kansen die zich voordoen als het omgaan met uitdagingen voor hun bedrijf als gevolg van ontwikkelingen in hun sector en de economie.”
Eric van Schagen, voorzitter VNO-NCW Brabant Zeeland is enthousiast over de nieuwe partner: “De expertise van ING is echt een mooie aanvulling op onze eigen kennis en kunde en van de andere strategische partners. Daarmee is het ook erg waardevol voor onze leden. Mooi dat we elkaar op deze wijze kunnen versterken.”

Over ING 
ING Business Banking verleent een breed pakket van financiële diensten aan ondernemers in Nederland. Van zzp’er en mkb’er tot internationaal opererend (familie)bedrijf en publiekrechtelijke en zorginstellingen.  

 Als wereldwijd actieve financiële instelling heeft ING een sterke Europese basis. De doelstelling van ING is om mensen in staat te stellen steeds een stap voorop te blijven lopen, zowel privé als zakelijk. Daarbij maakt duurzaamheid integraal deel uit van de bedrijfsstrategie van ING. De meer dan 58.000 werknemers van ING bieden diensten op het gebied van particulier en zakelijk bankieren aan klanten in circa 40 landen. De aandelen ING Groep staan genoteerd aan de beurs van Amsterdam, de beurs van Brussel en aan de New York Stock Exchange. 
Meer informatie over ING? Klik hier