Partner

17 juni 2024

Transport & Logistiek

In Business Network Partnerbijeenkomst bij Jan de Rijk: Innovatie en Duurzaamheid in de Logistiek

Op donderdag 13 juni organiseerde In Business Network een inspirerende partnerbijeenkomst bij Jan de Rijk in Roosendaal. Het evenement bood de leden van het netwerk een unieke gelegenheid om kennis te maken met de veelzijdige activiteiten en innovatieve benaderingen van deze toonaangevende logistieke dienstverlener.

De bijeenkomst begon met een hartelijke ontvangst gevolgd door een uitgebreide presentatie, door Stephan Pieters en Arnoud Paans, over de diverse disciplines waarin Jan de Rijk actief is. Met vestigingen in verschillende landen en een team van meer dan 1200 toegewijde werknemers, zet Jan de Rijk hoog in op duurzaamheid en geavanceerde systemen. Tijdens de presentatie werd duidelijk hoe het bedrijf zijn internationale aanwezigheid combineert met een sterke focus op milieuvriendelijke oplossingen en efficiënte processen.

Hierna was de kennismaking met de nieuwste truck van Jan de Rijk, die uitgerust is met de nieuwste technologische snufjes. Vervolgens kregen de deelnemers een rondleiding in het logistiek centrum, waar zij het indrukwekkende automatische picksysteem in actie zagen. Dit systeem zorgt voor een efficiënte verwerking van pakketjes en is een mooi voorbeeld van de innovatiekracht binnen het bedrijf.

De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige alcoholvrije borrel, waarbij volop gelegenheid was om na te praten en te netwerken. De leden van In Business Network kijken terug op een geslaagde en leerzame bijeenkomst, waarbij zij een kijkje in de keuken kregen van een dynamisch en vooruitstrevend logistiek bedrijf.