20 maart 2023

Sport

Iedereen doet mee met de Vestingloop in Steenbergen

Na een succesvolle editie in het Jubileumjaar 2022, staat ook dit jaar de Vestingloop in Steenbergen op de agenda. De vesting zorgt weer voor een mooi historisch decor voor deze tweede editie. De Vestingloop Steenbergen wordt een inclusief sportfeest voor iedereen.

Met of zonder hulpmiddel en aanpassingen
Voor deelnemers in een rolstoel, met een handbike, extra begeleiders of andere hulpmiddelen is er een aangepast parcours waarin alles verhard is en er geen trappen en stoepranden zitten. Of het nu om de 1, 5 of 10 kilometer gaat: elke uitdaging is geschikt gemaakt. Zo kan iedereen meedoen en genieten van de sfeer, de toffe routes en de gezelligheid.

Deelnemen
De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Voor de deelnemers met een handicap of degene die de route mét of zonder hulpmiddel willen afleggen, is er een aparte optie in het aanmeldformulier. Zo is de start van de run voor iedereen veilig, met ruimte voor verschillende (elektrisch ondersteunde) hulpmiddelen en loop- of roltempo’s. Bij de start en langs het parcours zijn voldoende (gehandicapten-)parkeerplaatsen en toiletten.

Ga ook de uitdaging op 2 april aan! Aanmelden kan via www.vestinglopen.nl/steenbergen.