Ga terug

2 november 2017

Leisure & Cultuur

Hutten wordt horecapartner van ASML

Veghel, 2 november 2017 - ASML heeft Hutten als nieuwe horecapartner gecontracteerd voor de totale culinaire dienstverlening op het hoofdkantoor in Veldhoven. Met ingang van 1 januari 2018 verzorgt Hutten het geheel van eten en drinken binnen alle restauratieve voorzieningen van ASML. De overeenkomst heeft een contractduur van vijf jaar. Hutten neemt haar intrek in The Plaza van ASML, dat in 2016 werd geopend. Met 4.000 vierkante meter is The Plaza het grootste bedrijfsrestaurant van Noord-Europa met zes onderscheidende outlets. De horeca services van Hutten richten zich op internationale food concepten. “In alle outlets van ASML, zowel in The Plaza als in de overige gebouwen, bieden wij een grote variëteit aan internationale gerechten met de nadruk op vitale en verse voeding. De huidige voorzieningen bieden een goede basis om de horeca-activiteiten naar een nog hoger niveau te brengen," zegt Hanneke Kezer, Manager Sales Business Catering & Horeca van Hutten. Assortiment In totaal werken negentig nationaliteiten bij ASML in Veldhoven. “Wij zijn heel trots dat ASML voor Hutten kiest. Met een gedegen voorbereiding springt Hutten in op de wisselende behoeften én de grote verscheidenheid aan achtergronden van de duizenden ASML-medewerkers. Het concept Robata presenteert bijvoorbeeld dagelijks een andere Aziatische keuken, in een andere outlet ligt het accent op mediterrane gerechten. Maar typische Hollandse lekkernijen zijn natuurlijk ook verkrijgbaar.” Fotobijschrijft: Op de foto v.l.n.r.: Pierre Jonkers (Manager HR Workplace Services, ASML), Roy van der Vleuten, (Partner/Consultant, Vijverborgh Adviesgroep), Collin Schoonens (Directeur Commercie, Hutten), Guido van der Krabben (Business Unit Manager Business Catering & Horeca, Hutten), Jurgen van der Kruijssen (Senior Procurement Manager Travel & Facility Services, ASML), Maartje Aarts (Manager Meet & Eat, ASML), Bob Hutten (Algemeen Directeur, Hutten), Bas Westland (Adviseur Operational Excellence, Vijverborgh Adviesgroep), Francis Kam (toekomstig Horeca & Hospitality Manager, Hutten locatie ASML)


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Collin Schoonens. E-mail: collin.schoonens@hutten.eu, telefoon:  06-13134629.


Over Hutten De ambitie van Hutten is om van buitengewone betekenis te zijn voor opdrachtgevers, hun gasten én de samenleving. Dat doet Hutten met oprechte gastvrijheid en duurzaam en vitaal eten en drinken. In de laatste jaren groeide de organisatie van een paar honderd naar ruim 1.700 medewerkers. Hutten is actief in de markten business catering & horeca, meeting & events, hospitality services, food services en care & cure.

Gerelateerd