Partner

10 juni 2022

Lifestyle

HS FASHION

Al meer dan 30 jaar lang is HS Fashion een toonaangevende independent multibrandstore, gelegen in hartje Eindhoven. Bij HS Fashion vindt u een zeer uitgebreide collectie aan stijlvolle herenmode. De mooiste internationale merken en exclusieve hoge kwaliteit kunt bij ons verwachten.

Gezelligheid, goede service en klantvriendelijkheid zijn de begrippen waar onze winkel op draait.

Naast de steeds wisselende collecties kunt u bij ons ook terecht voor schoenen en accessoires die uw outfit elegant verfijnen. Laat u verrassen door HS Fashion. Onze enthousiaste en deskundige mode-experts staan voor u klaar om u eerlijk en persoonlijk advies te geven, uiteraard in een prettige ambiance.

De collectie van HS Fashion is gericht op het uitdragen van een gevoel van klasse, stijl en elegantie. HS Fashion is klassiek en tijdloos. Door verfijnde pakken uit Italië met scherpe lijnen wordt de drager perfect in staat gesteld een goed voorkomen te hebben op het werk, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid.

Voor een meer informele, maar wel luxueuze levensstijl zijn er de merken Jacob Cohën, Marco Pescarolo, Doriani Cashmere, Fedeli, Moorer en Riva te verkrijgen. De ruime keuze in het luxe vrijetijdssegment, bestaande uit nauwkeurig geselecteerde items, maakt het mogelijk om op elk moment een meer dan elegante verschijning te bieden. Naast kleding kunt u hier ook terecht voor luxe accessoires en schoenen van merken zoals Santoni, Hogan en Tod’s.

Wij heten u van harte welkom!

Team HS Fashion