27 september 2018

Leisure & Cultuur

Hotel Waalwijk wordt Fletcher Hotels

Nieuwegein – Familiehotel Waalwijk**** is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 oktober a.s. gaat zowel het vastgoed als de exploitatie volledig over naar Fletcher Hotels en gaat het hotel verder onder de naam Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk.

De verkoop van Hotel Waalwijk**** en het à la carte restaurant Aubergine, komt niet volledig uit de lucht vallen en is een weloverwogen keuze. Na ruim 20 jaar zorg te hebben gedragen voor het familiehotel draagt voormalig eigenaar Niels Verheij het hotel met veel vertrouwen over aan Fletcher Hotels. Fletcher Hotels neemt ook alle personeelsleden over van het hotel. De overname heeft voor het aanwezige personeel derhalve geen nadelige gevolgen. Zoals in elke overname neemt Fletcher Hotels ook bij deze overname alle rechten en plichten van alle personeelsleden over. Inmiddels is het gehele personeel ingelicht en is er positief gereageerd.

Het hotel

Met de overname van zowel de exploitatie als het vastgoed van dit prachtige hotel staat Fletcher Hotels op 88 hotels. “Wij zijn zeer verheugd dat we dit hotel vanaf 1 oktober mogen verwelkomen bij Fletcher Hotels. Het hotel is uitermate geschikt voor een nachtje weg of een (zakelijke) bijeenkomst. Omdat het hotel zich op een unieke locatie bevindt en beschikt over diverse faciliteiten zal het hotel een enorme verrijking zijn voor Fletcher Hotels.” aldus Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels.

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk

Fletcher Hotel-Restaurant Waalwijk ligt nabij het centrum van Waalwijk, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen en op slechts 7 minuten rijden van het pretpark de Efteling. Vanaf het hotel zijn alle bezienswaardigheden ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het luxe 4-sterren hotel beschikt over 62 kamers waaronder ruime familiekamers, 8 multifunctionele feest- en vergaderzalen, gratis parkeergelegenheid, een sfeervol à la carte restaurant Aubergine, een gezellige bar en een royaal terras. Tevens is het hotel een officiële trouwlocatie.

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met 87 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al acht jaar op rij gekozen tot ‘Beste Hotelketen van Nederland’. Er zijn bijna 3500 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels. Met de overname staat het aantal Fletcher hotels op 88 hotels.

Gerelateerd