18 december 2023

Hercuton en Remco Ruimtebouw gaan verder onder de naam Hercuton

De in Nieuwkuijk gevestigde bouwbedrijven Hercuton en Remco Ruimtebouw – beiden onderdeel van JAJO - bundelen hun krachten. De bedrijven gaan vanaf nu verder onder de naam Hercuton. De internationale tak van Remco blijft in ongewijzigde vorm bestaan onder de huidige naam Remco International.

Van origine bouwde Hercuton in beton en Remco Ruimtebouw in staal, maar steeds vaker bouwen de bedrijven met een combinatie van materialen. Algemeen directeur Maarten Bakker: “Door het beste van elke bouwwijze te combineren zijn wij in staat voortdurend waarde toe te voegen voor onze klanten; op economisch, ecologisch en esthetisch gebied. De splitsing van merken is daarom overbodig geworden. Dat we verdergaan onder de vlag van Hercuton, hebben we gebaseerd op onderzoek onder diverse klanten en medewerkers.”

Focus op nieuwbouw en renovatieMaarten Bakker, Algemeen directeur Hercuton

In een veranderende wereld en markt wil Hercuton bouwen aan een toekomst waar ook écht toekomst in zit. Bakker: “We helpen klanten niet alleen met nieuwbouw, maar steeds vaker ook met renovaties, opwaardering van bestaand vastgoed of herbouwprojecten. Wat daarbij niet verandert is dat we opdrachtgevers het hele traject uit handen blijven nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun business. We kijken uit naar een verfriste toekomst waarin meer dan 50 jaar expertise bewaard is gebleven.”