Ga terug

23 september 2019

Leisure & Cultuur

Herbeleef 22 oktober The King op het witte doek in ‘Elvis Unleashed’

Elvis Presley verrast Kinepolis-bezoekers op 22 oktober met de nieuwe muziekspecial ’Elvis Unleashed’. Geniet van nieuwe, nooit eerder vertoonde outtakes en optredens van de iconische Elvis Comeback Special '68, inclusief exclusieve interviews met Dennis Quaid, Jade Jackson en Steve Binder. Slechts éénmalig in de bioscoop, dus scoor nu je tickets!

Ervaar The King als nooit tevoren op het grote scherm en met het beste geluid dat je van Kinepolis gewend bent. Elvis is een ster, maar ook jij zal deze avond stralen in de heerlijk comfortabele en ruime stoelen.

Mijlpaal voor ElvisDe ‘Elvis ’68 Comeback Special’ was een mijlpaal in de legendarische carrière van Elvis Presley, met zijn eerste live-tv-optreden in zeven jaar en baanbrekende ontwikkelingen in de unplugged stijl van optreden met een akoestische set. ‘Elvis Unleashed’ legt de spontane momenten en verhalen achter de legendarische special vast en werpt een nieuw licht op Elvis als cultureel icoon.

Door de ogen van anderen
Los Angeles Times muziekjournalist Randy Lewis gaat in ‘Elvis Unleashed’ in gesprek met acteur Dennis Quaid, opkomende pop- en countryartiest Jade Jackson en de gerespecteerde regisseur en producent van de ‘68 Elvis Comeback Special; Steve Binder. Quaid en Jackson voeren enkele Elvis-klassiekers uit, terwijl Randy Lewis behind-the-scenes interacties deelt die Binder had met Elvis en zijn manager colonel Parker.

‘Elvis Unleashed’ is alleen op 22 oktober te zien in de Kinepolis-bioscopen, dus wil je The King zien schitteren, boek dan nu je tickets!

Praktische info:

  • Wat: Docu: Elvis: Unleashed

  • Wanneer: dinsdag 22 oktober

  • Aanvangstijd(en): verschilt per locatie

  • Start Film: verschilt per locatie

  • Speelduur: +- 110 min

  • Ticketprijs: € 13,50 (excl. toeslagen)

  • Te beleven in: Kinepolis Almere,Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht,  Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen, Zoetermeer en Cinerama

Gerelateerd