Ga terug

11 november 2020

Lifestyle

Hashtag FEMALE het nieuwe, online magazine, met een frisse unieke uitstraling

Hashtag FEMALE neemt je mee naar de leukste hotspots, deelt tips om mooi en gezond te blijven, laat de nieuwste interieur / fashion trends zien en vertelt herkenbare verhalen just about being FEMALE.

Door middel van verschillende social media kanalen bereikt en inspireert Hashtag FEMALE veel vrouwen. Alles onder het motto: WE.ARE.YOU. Dit zal worden herkend in zowel informatieve blogs als in de pakkende verhalen. Vaak serieus, regelmatig met een knipoog en als het moet confronterend.

Hashtag FEMALE online

"Wat ons heeft doen besluiten onze krachten te bundelen? Deze corona tijd heeft eigenlijk doorslaggevend gewerkt.’’ Aldus Lieke. ''Als drie werkende moeders in de Fashion en Sales, ondervinden wij aan den lijve hoe bedrijven worden geraakt in deze tijd. Annemiek heeft met haar Instagram account door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd. Wij hebben de mogelijkheid gezien om op deze manier een groot deel van onze doelgroep te bereiken. Zo positioneren we ons direct bij bedrijven om hun producten en diensten te promoten. Niet alleen willen we er voor de grote landelijke bedrijven zijn, maar vooral ook voor de lokale ondernemers die juist in deze tijd gebaat zijn bij extra online traffic."

Initiatiefnemers v.l.n.r. Lieke Engels; Werkzaam als zelfstandig agente in de mode- en sieradenbranche. Zij is verantwoordelijk voor de content op de website.

Suzanne van Aarle; Het commerciële talent en verantwoordelijk voor de sales. Na jarenlange ervaring onderhoudt zij de contacten met alle aangesloten bedrijven en nieuw geïnteresseerden.

Annemiek Prins; Freelance fotograaf met veel kennis op het gebied van Social Media. Zij verzorgt de visuele kant.

www.hashtagfemale.com