Partner

18 maart 2022

LifestyleVastgoed

Hans Schepers Stoffering voor je totale interieurinrichting

Hans Schepers is een ambachtsman die blij wordt van mensen helpen met een interieurvraag. Hij geeft advies op maat en een eerlijke prijs voor het vervullen van je woonwensen, of het nu gaat om nieuwe meubels, gordijnen en vloeren of de (her)stoffering van een bank of stoel. Zijn motto is dat je tevreden bent met het resultaat en daarvan geniet.

Je vindt Hans Schepers Stoffering op het industrieterrein “De Stad” in Oirschot, Noord-Brabant. Wat je smaak ook is, hij heeft alles onder een dak voor de totale inrichting van je interieur: meubels, stoffen, gordijnen, tapijten en PVC-vloeren. Naast een eerlijk advies wordt alles op maat geleverd voor een goede totaalprijs die in verhouding staat tot de kwaliteit.

Assortiment
Hans Schepers Stoffering heeft verschillende meubelmerken in huis waaronder topcollecties zoals Nicoletti Home, Nouvion en Bijnen. Naast de meubelcollectie voert hij meubel- en gordijnstoffen waaronder gerenommeerde namen zoals De Ploeg, Höpke en A House of Happiness. Dit laatste bedrijf in sfeermakende gordijnstoffen, bestaat al 100 jaar en mag zich ‘Koninklijk’ noemen. Er worden milieuvriendelijke stoffen gemaakt van gerecyclede materialen. Het assortiment vloeren bestaat onder andere uit het merk Tarket, dat toonaangevend is in PVC-vloeren en design vloerkleden. Kortom, er is voor ieder wat wils.

“Advies op maat en een eerlijke prijs voor het vervullen van je woonwensen”

Topservice
Hans is bedreven in zijn vak en een gedreven ondernemer. Hij kan veel zelf en heeft tevens vakmensen op oproepbasis ter beschikking voor het professioneel stikken van stoffen en stofferen. Zijn servicebereidheid is groot, hij komt met plezier de maten nemen en zorgt ervoor dat iets wordt vervangen of gerepareerd bij schade. “De klantwens is bepalend en geeft richting aan mijn advies. Zo doe ik graag zaken”, glimlacht Hans.