Partner

11 december 2020

Sport

HANDBALLERS SPRINGEN HOGER MET MIZUNO ENERZY

Nieuw: Topmodel handbalschoen Wave Stealth Neo met revolutionair nieuw materiaal in de zool

Voor explosieve handballers komt Mizuno met de lichtgewicht Wave Stealth Neo met maximale stabiliteit, wendbaarheid en schokdemping. De nieuw handbalschoen is uitgerust met MIZUNO ENERZY. Dit revolutionair nieuwe materiaal in de zool maakt je wendbaarder en helpt je hoger te springen. Ideaal voor backcourt-spelers die krachtige schoenen nodig hebben.

De schoen is verkrijgbaar in de kleurstelling Tokyo Neon. Genoemd naar de stad waar het nationale dameshandbalteam, de huidige wereldkampioen, in 2021 een gooi gaat doen naar een Olympische medaille.

Haal het maximale uit je spel

De formidabele dynamische demping heeft de schoen te danken aan de Wave-plaat die zorgt voor specifieke steun bij de middenvoet en buitenzijde van de schoen. Zo haal je het maximale uit je spel en voorkom je blessures. De XG rubber zool geeft een uitstekende grip bij agressieve, korte bewegingen.

De neus is voorzien van Durashield teenbescherming. Het comfortabele, gebreide bovenwerk heeft een groot ademend vermogen en geeft de NEO een eersteklas pasvorm. De nieuwe externe hielkap en verhoogde zijwanden langs de middenzool zorgen voor meer stabiliteit met behoud van het lichte gewicht. Het maakt springen en snelle bewegingen makkelijker.

Informatie

Mizuno Wave Stealth Neo is verkrijgbaar bij sportwinkels en webshops, in een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 149,50. Ga voor meer informatie naar www.mizuno.com.

Over Mizuno

Mizuno is een internationaal sportmerk opgericht in 1906 in Osaka (Japan). Het is uitgegroeid tot wereldwijde speler op het gebied van functionele sporten. Mizuno Corporation Netherlands vertegenwoordigt het merk in de Benelux waarbij de focus ligt op running, volleybal, handbal, korfbal, voetbal, judo en tennis.

Mizuno is hoofdsponsor van de TCS Amsterdam Marathon. Daarnaast is ze official shoe supplier van de Nederlandse en Belgische volleybalbond en de Nederlandse en Belgische korfbalbond. Het merk doet er alles aan om de hoogste kwaliteit sportuitrusting te ontwikkelen. Dat doet ze in samenwerking met sporters als Estavana Polman, Mikkel Hansen en Laura Dijkema.

Steeds meer sporters ontdekken de kwaliteit van Mizuno omdat het merk nooit concessies doet aan functionaliteit. In de Mizuno-filosofie leidt dit namelijk ook esthetisch altijd tot het meest geslaagde product. Mizuno Corporation Netherlands is gevestigd in Capelle aan den IJssel en heeft ook in Leusden een showroom.

Bezoek de website of neem contact op met het marketingteam voor meer informatie over Mizuno: marketing@mizuno.eu en www.mizuno.com.