1 december 2023

Lifestyle

Hairextensions zijn nu ook geschikt en veilig voor fijner haar, voor subtiel volume zonder te veel onderhoud

Voor iedereen met fijn haar die droomt van een subtiele, volumineuze look. Beauty by Roos introduceerde drie volledig nieuwe behandelingen, speciaal voor vrouwen met fijner haar én voor vrouwen die nét iets meer volume willen, zonder teveel onderhoud. De drie nieuwe behandelingen met mini extensions zijn er om een natuurlijk ogend, subtiel volume te creëren, al vanaf €177,50.

Beauty by Roos herkent de onzekerheid die vaak gepaard gaat met fijn haar en biedt daarom naast haarverlengingen ook volumebehandelingen aan. Binnen deze volumebehandelingen zijn er drie nieuwe varianten: Touch-Up Volume Lift, Sensitive Volume Lift & de Fusion Volume Lift. Het verschil zit in de hoeveelheid fijne haren die iemand heeft. Wanneer je overall fijn haar hebt dan adviseren wij de Sensitive Volume Lift, bij deels fijn haar is het mogelijk om de normale volumebehandeling te combineren met de Fusion Volume Lift en heb je van jezelf al wel wat volume, maar wil je een klein beetje meer dan is de Touch-Up Volume Lift geschikt.

Wat maakt deze nieuwe behandelingen zo speciaal?
Onzichtbaarheid: Beauty by Roos weet dat je niet wilt dat de behandeling zichtbaar is. Daarom is er door deze experts met zorg een behandeling ontwikkeld die volledig onzichtbaar is. Niemand zal vermoeden dat jij extensions draagt door de natuurlijke valling!

Minimaal voelbaar: Door nóg kleinere plukjes en een nóg kleinere bevestiging aan het eigen haar, voel je zelf bijna niet dat je extensions draagt wanneer je met je handen door het haar gaat.

Subtiel volume: Hou je van een natuurlijk resultaat? Deze behandeling is gericht op het creëren van een subtiel volume dat je haar er voller en gezonder uit laat zien, zonder de noodzaak van ingewikkelde stylingtrucs.

Professionals: Het toegewijde team van professionals heeft dé perfecte behandeling samengesteld die specifiek is afgestemd op fijn haar. De behandeling is uitvoerig getest om de natuurlijke textuur van het haar niet in de weg te zitten en om de extensions mooi te laten blenden in het eigen haar.

Vriendelijke ervaring: Beauty by Roos staat voor een fijne salonervaring in een ongedwongen omgeving. De behandeling vindt plaats in een warme en huiselijke sfeer. De professionals zorgen niet alleen voor je haar, maar ook voor jou. Geniet van een ontspannen en aangename ervaring terwijl jij (en je haar) een boost krijgen!

Over Beauty by Roos
Beauty by Roos is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in hairextensions. Met negen salons in heel Nederland geven deze professionals dé beste en meest natuurlijke behandelingen.
Een Touch-Up Volume Lift behandeling boek je nu voor slechts €177,50 bij een lengte van 35/40cm. Voor een overzicht van alle prijzen: www.beautybyroos.nl.