7 april 2023

Lifestyle

Greve schoenen nu ook in breedte maten

Hermanus Greve begon in 1898 een schoenmakerij met als doel: Nederlands meest stijlvolle en superieure schoenen maken. Dankzij Hermanus zijn nalatenschap beschikken onze meester schoenmakers inmiddels over jarenlange kennis van de voet, de perfecte pasvorm en de beste kwaliteit materialen. Meer dan een eeuw later is deze filosofie - design, comfort & vakmanschap - nog steeds hét uitgangspunt van onze collecties.

Bij Greve geloven wij dat schoenen even comfortabel als stylish moeten zijn. Voor iedereen, en overal. Geen enkele voet is hetzelfde. Sommigen hebben meer ondersteuning nodig, anderen een bredere fit.

Na jaren bestuderen, ontwikkelen en perfectioneren is de GREVE COMFORT lijn ontstaan. Een collectie die bestaat uit geklede schoenen en sneakers. beschikbaar in meerdere breedtes én een losse uitneembare inlegzool. Zo hoeft comfort niet ten koste te gaan van het design.

Alles wat we doen draait om de fit. Recente studies hebben aangetoond dat maar liefst 35% van de mannen de verkeerde schoenmaat draagt, zowel in lengte als in breedte. Vaak een gevolg van de steeds minder beschikbare maat opties. Onze missie is het aanbieden van een uitgebreid maat bereik: meerdere breedte en meer flexibiliteit, zodat elke man zijn pasvorm kan vinden.

Bezoek voor een goed pasvormadvies onze Greve Store en Atelier in Waalwijk
Hier tref je schoenmakers die er al meer dan 30 jaar werken en alles weten van pasvormen. Bredere of smallere voeten, moeilijke voeten, ook daar hebben wij een goed advies en oplossing voor. Kan maatwerk zijn of een mooi paar schoenen uit onze seizoencollectie. Op deze locatie gebeurt overigens nog veel meer dan verkoop, maatwerk en revisie. Hier verzorgen wij incentive-acties voor bedrijven en ontvangen wij gezelschappen – denk aan businessclubs of bedrijven met hun klanten – voor een presentatie over Greve gecombineerd met een lunch of diner. Alles op z’n Brabants, heel hartelijk.

Voor meer informatie kijk op: www.greve.nl