Partner

2 juli 2021

Transport & Logistiek

GreenMobility Business: bedrijfswagens delen wordt de toekomst

GreenMobility, het nieuwe free-float autodeelbedrijf op de Belgische markt, heeft nu ook een interessante mobiliteitsoplossing voor bedrijven: GreenMobility Business. 100% elektrische bedrijfswagens delen wordt de toekomst en nu kunnen bedrijven ook deelnemen. Via de speciale Business app kunnen je werknemers een deelauto van GreenMobility gebruiken om naar vergaderingen, afspraken, de luchthaven,… te rijden. Op het online dashboard zie jij als werkgever in één oogopslag wie er welke ritten heeft gemaakt.
GreenMobility werd in 2016 opgericht in Kopenhagen en breidde snel uit naar andere Scandinavische steden. De deelauto’s rijden nu ook rond in ons land: in Antwerpen, Gent en Brussel. Naast 200 volledig elektrische Renault Zoe’s telt het wagenpark van GreenMobility binnenkort ook een aantal Renault Kangoo’s, handig wanneer je wat grotere spullen wil vervoeren.


Bedrijfswagens delen op maat van je bedrijf

Managing director Steve Van Avermaet: “Voor ondernemingen heeft GreenMobility Business een speciale B2B app ontwikkeld. Deze business app is de sleutel tot alle auto’s. Je werknemers kunnen er een auto mee reserveren en openen. Jij kan via het business portal nagaan wie welke ritten heeft gemaakt en hoeveel CO2 je daarmee hebt bespaard. GreenMobility Business is een interessante partner om als bedrijf je ecologische voetafdruk te verkleinen.”


Interessante deelmobiliteit voor je werknemers

De werknemers die je met een deelauto wil laten rijden, registreer je makkelijk en snel via het online dashboard. Via de business app kunnen zij vervolgens gebruik maken van de GreenMobility deelauto’s. De ritten worden aan je bedrijf gefactureerd of afgerekend via credit card.

Er staat altijd een GreenMobility wagen om de hoek. Na de rit volstaat het om de wagen gewoon achter te laten in de zone.

“Onze streetrunners zorgen ervoor dat onze wagens netjes opgeladen terug in de Zone staan. Je betaalt geen abonnementskosten, noch registratie- of instapkosten. Ook parkeren is gratis in de Zone, zowel op betalende straatparking, als in enkele Indigo parkeergarages waarmee we een samenwerking hebben. Daar vind je bovendien een aantal parkeerplaatsen speciaal voor GreenMobility gereserveerd.”

Met je Business-account mag je in alle andere operationele steden in Europa met een GreenMobility deelauto rijden. In elke stad is er gratis VIP-parking van GreenMobility. Je werknemers kunnen de wagen ook aan een voordelige prijs in hun vrije tijd gebruiken.


Een vaste GreenMobility bedrijfswagen

Heb je liever een vaste GreenMobility deelauto voor de deur van je bedrijf staan? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Je kiest zelf het automerk en het model. GreenMobility maakt het leasen van auto’s heel gemakkelijk.

Bel 03 322 11 22 voor meer informatie of stuur een mail.