Ga terug

5 september 2019

Leisure & Cultuur

Goedemorgen Noordkade! luidt muziekseizoen De Blauwe Kei in

Het theaterseizoen staat op het punt van beginnen. Theater De Blauwe Kei trapt het muziekseizoen af met de eerste editie Goedemorgen Noordkade! Intieme en ontspannen zondagochtendconcerten in de Malerij, één van de unieke locaties op CHV Noordkade.

Goedemorgen Noordkade! is in samenwerking met de Veghelse sopraan Wilma Bierens tot stand gekomen. In een sfeervolle setting brengen jonge, enthousiaste artiesten een rijk palet aan muziekstijlen ten gehore, toegankelijk voor iedere muziekliefhebber. Het duo De Prima Donna’s bijt het spits af en staat zondag 15 september in de eerste editie van Goedemorgen Noordkade! Dit vrolijke muziektheaterduo, bestaande uit sopranen Anouk Antonissen en Sanne Vleugels, stoft het oubollige imago van opera af en brengt met veel humor een eigenwijze familieopera die zich afspeelt in de leefwereld van tieners.

Directeur Harry Vermeulen: “Eigenlijk is de hele Noordkade bijna letterlijk onze speel-tuin; met Goedemorgen Noordkade! willen we graag prachtige muziek laten horen in een bijzondere setting en relaxte sfeer. En we hebben nog veel meer ideeën voor de toekomst!”. Het belooft een goed begin van de zondag te worden.

Kaarten voor Goedemorgen Noordkade! kosten € 14,50. Dat is inclusief koffie/thee, mini chocoladebroodje en mini hartige sandwich in de pauze. De volgende edities van Goedemorgen Noordkade! staan gepland op zondag 20 oktober en zondag 19 april. Kijk voor alle informatie over deze en andere voorstellingen op www.blauwekei.nl.

Gerelateerd