22 juli 2020

Transport & Logistiek

GLOEDNIEUWE VESTIGING EURO-TYRE BANDEN SERVICE ACHT BV

“WIJ ZITTEN HIER MIDDEN TUSSEN ONZE DOELGROEP, ZOWEL VOOR PERSONEN- ALS VRACHTAUTO’S”

Een gloednieuw pand op een steenworp afstand van het adres waar het 10 jaar geleden allemaal begon. Terwijl de nadruk destijds op bandenservice voor trucks lag, is inmiddels het aandeel voor personenauto’s gegroeid tot 60 procent. Om die reden besloten Erik Spapens en Donald Westbroek om hun bedrijf uit te bouwen naar een full-service autobedrijf. De nadruk ligt daarbij op auto’s van 4 jaar en ouder. “Wij starten hier in een efficiënt pand met gloednieuwe, gecertificeerde apparatuur en een team van 12 deskundige medewerkers. Ook zijn wij leerbedrijf voor de ROC Automotive opleiding.”

Ruim, licht en ingericht met de nieuwste apparatuur voor bandenservice, uitlijnen, APK-metingen en technisch onderhoud aan personenwagens. En voor trucks is er als vanouds de bandenservice, waarbij deze aan de voorkant naar binnen rijden om er later aan de achterzijde weer uit te kunnen. Met 4 speciale servicewagens kunnen ook onderweg met bandenpech gestrandde trucks worden bediend. Erik Spapens: “wij zijn gevestigd midden tussen onze doelgroepen op het Goederen Diensten Centrum (GDC) in Acht en bovendien op 1 km van het Flight Forum bij Eindhoven Airport. Dit betekent dat deze bedrijven met hun wagenpark binnen enkele minuten rijden van ons vandaan zijn. Zo verzorgen wij de banden van 150 personenauto’s en busjes van Mansveld Techniek. Toch is de bekendheid met ons bedrijf nog niet groot genoeg, wat te maken heeft met de enigszins verscholen locatie op het Schakelplein, achter de ingang van Truckstop 8. In dit nieuwe pand liggen wij beter in het zicht vanaf de weg daarlangs.”

Met 4 speciale servicewagensworden trucks met bandenpech onderweg geholpen

Lease auto’s
Wat personenauto’s betreft, richt het bedrijf zich op full-service. Dus behalve banden in alle merken en maten, ook kleine en grote onderhoudsbeurten, reparaties en de APK. Donald Westbroek legt uit: “Met name auto’s van 4 jaar en ouder, óók lease-auto’s met lang lopende of verlengde contracten. Die zijn niet meer gebonden aan de dealer omdat er geen fabrieksgarantie meer van toepassing is. Wat banden betreft, werken wij samen met alle leasemaatschappijen zodat berijders hier terecht kunnen voor vervanging en het wisselen van zomer/winterbanden. In ons magazijn liggen van 700 klanten de bandensets voor dergelijke wisselingen. Verder leveren wij banden voor elk type en merk auto, ook bestelwagens, campers, caravans en aanhangwagens.”

Voor bandenservice werkenwij samen met alle grote leasemaatschappijen

Eerlijk en duidelijk
Als universele werkplaats voor onderhoud en reparaties ligt de nadruk op een eerlijk en duidelijk advies. Erik Spapens: “wie een auto van 4 jaar en ouder rijdt, krijgt te maken met onderhoud en reparaties. Banden en onderhoud is een efficiënte combinatie. Wij streven er altijd naar om klanten goed te adviseren en te bedienen tegen aanvaardbare kosten. Daarbij zijn wij duidelijk over wat ons bedrijf wél en niet kan uitvoeren. Basis vormt algemeen onderhoud, reparaties aan remmen, motorstoringen, dynamo, startmotor, koelsysteem, uitlaat en dergelijke. Van alle gangbare auto’s beschikken wij over digitale uitlees-programma’s. Benodigde onderdelen zijn dezelfde dag leverbaar, in de meeste gevallen. Inwendige motor- en versnellingsbak revisies worden door ons uitbesteed aan gespecialiseerde bedrijven.

Wij richten ons voor onderhouden reparaties op auto’svan 4 jaar en ouder

Eind juli
Bij het ter perse gaan van deze editie werd de laatste hand gelegd aan de inrichting en aankleding van de nieuwe vestiging. Niet alleen is gekozen voor de allernieuwste apparatuur, ook de aankleding van binnen- en buitenzijde is fraai uitgevoerd, waardoor Euro-Tyre Banden Service Acht b.v. in alle opzichten klaar is voor een nieuw concept.

Euro-Tyre Banden Service Acht b.v.
Het Schakelplein 1a
5651 GR Eindhoven (Acht)
Tel. 040-2904300
Fax 040-2904115
www.bandenserviceacht.nl

Gerelateerd