Ga terug

23 april 2020

Nieuws

Global Aviation ondersteunt onze boeren en tuinders!

EINDHOVEN - Global Aviation, verhuurder van vliegtuigen heeft een luchtbrug opgezet voor boeren en tuinders die op dit moment zeer dringend behoefte hebben aan seizoenarbeiders. Op 22 april is het eerste vliegtuig geland op Eindhoven Airport. Het gaat hierbij om Roemeense arbeiders vanuit de regio’s Iaşi en Cluj. Diverse bedrijven hebben zich al aangemeld om deze sterke behoefte aan hulp een snelle invulling te geven.

Een goed georganiseerde oplossing, zeker nu het normale (vlieg)verkeer veel belemmering ondervindt. Op 24 en 26 april landen de volgende vluchten al en op 30 april staat een vlucht gepland waarbij nog plaatsen beschikbaar zijn. Uiteraard voldoet Global Aviation hierbij - ook tijdens de vlucht - aan alle beleidsmaatregelen en worden de passagiers direct per (Coronaveilige) touringcar op de plaats van bestemming afgezet. Door deze gecombineerde actie biedt Global Aviation in de meest drukke tijd voor boeren en tuinders een snelle, kostenacceptabele oplossing aan de zeer dringende vraag naar seizoenarbeiders.

Global Aviation is al 26 jaar dé verhuurder van vliegtuigen en regelt het gehele vervoer t/m eindbestemming en beschikt, over verschillende toestellen van privéjets tot Boeing en Airbus (www.globalavation.nl). Ze zijn structureel (24/7) ingesteld op flexibiliteit en aangepaste vluchtplannen, dus ook van en naar kleinere vliegvelden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de vlucht op 30 april door te mailen naar info@globalaviation.nl

Gerelateerd