8 mei 2020

Innovatie & DuurzaamheidNieuws

Global Aviation, een ‘geschenk uit de hemel’ voor tuinders

EINDHOVEN - Global Aviation, een vertrouwde partner voor privévluchten van klein tot groot, heeft Nederlandse en Belgische boeren, tuinders en telers een enorme steun in de rug gegeven door, sinds medio april, een luchtbrug voor Roemeense landarbeiders vanuit de regio’s Iaşi en Cluj te starten. Vooral de full-service en de handelingssnelheid van Global Aviation, ze waren de eerste bij de dringende vraag naar deze seizoenwerkers, heeft geleid tot een geweldige samenwerking.

Door het aanzienlijke gebrek aan lijnvluchten verzorgt Global Aviation al wekenlang vluchten naar Eindhoven Airport. De volgende vluchten staan alweer gepland voor 13 en 15 mei, waarbij nog plaatsen beschikbaar zijn (à € 350,- p/p). Vanzelfsprekend wordt ook het vervoer van de luchthaven, ook volgens de huidige richtlijnen, naar de plaats van bestemming in Nederland en België geregeld. Voor de telers zijn deze vluchten, volgens sommigen zelfs - bijna letterlijk - ‘Een geschenk uit de hemel’!

Het initiatief werd genomen vanwege de enorme vraag van de telers om groepjes van 4, 10 of 30 seizoenarbeiders naar Nederland of België te vliegen. Om tot een acceptabel kostenplaatje te komen heeft Global Aviation geregeld dat deze groepjes, gecombineerd in een groot vliegtuig van het type Boeing 737-800, werden opgehaald. Om volledig aan hun wensen te voldoen is tevens besloten om zowel vanuit Iaşi en Cluj te vertrekken. Een initiatief dat breed werd omarmt. En zolang het nodig is zal Global Aviation deze ondersteuning blijven aanbieden.

Global Aviation heeft veel kennis en ervaring en beschikt over verschillende toestellen (zie www.globalavation.nl). De 24/7 mentaliteit en de flexibiliteit, ook bij snel aan te passen vluchtplannen, bieden dus een ideale oplossing voor urgente en servicegerichte vraagstukken.

Gerelateerd