Partner

10 december 2020

Food (agri)

Geschenkdozen van familiebedrijf ‘de Appelaere’

Een lekkere, troebele vruchtensap naar origineel recept.

Deze week was Brabant in Business in gesprek met Appelaere.

De Appelaere is ons familiebedrijf in het Zeeuws-Vlaamse Waterlandkerkje. Het begon in 1995 aan de keukentafel van grondlegger Henk Tazelaar. Als fruitteler had hij een uniek idee: troebel vruchtensap naar origineel recept. Sinds die tijd brengen we met veel passie en plezier natuurlijke vruchtensappen van hoge kwaliteit op de markt. Het fruit voor onze sappen is milieubewust geteeld.

Wij persen ons fruit alleen in de maanden september, oktober en november, dan is het fruit het meest krachtig van smaak en krijg je de beste kwaliteit sap

Geschenkdozen, leuk om te geven, heerlijk om te krijgen

Onze geschenkdozen zijn gevuld met flessen Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. De fruitsappen van De Appelaere zijn lekker, puur natuur. Om écht van te genieten.

De geschenkdozen zijn leverbaar in 0,33 liter en 0,75 liter, ze worden ingepakt door Dethon (het arbeidsintegratiebedrijf in onze regio).

Het is mogelijk om de geschenkdozen te personaliseren bijvoorbeeld met uw eigen logo of verhaal. Leuk om te geven als relatiegeschenk maar ook zeer attent als cadeau aan werknemers.

Hoe kom je aan een geschenkdoos?

Voor bedrijven is het mogelijk om rechtstreeks bij ons te bestellen. Je kunt contact opnemen met Carlo de Smit of Amber Buzeijn via 0117-453026 of info@appelaere.nl

Partner