13 juli 2021

Geef jij invulling aan het Facility Point?

Bedrijvenpark Laarakker streeft naar een Facility Point.


HAPS - De verkoop en realisatie van Bedrijvenpark Laarakker gaat goed. Inmiddels zijn de kavels binnen de (bestemmingsplan-)delen Laarakker Noord en Laarakker Zuid voor meer dan 90% uitgegeven. Ook is het bestemmingsplan voor het laatste deel, Laarakker Noordwest, in procedure genomen. Voor de invulling van het Facility Point, waarvoor een tweetal locaties beschikbaar worden gesteld, kunt u denken aan; een broodjeszaak of lunchroom, een motelfunctie voor overnachting van chauffeurs of zakenrelaties, vergaderfaciliteiten, een restaurant of een vrachtwagenparkeerplaats met de bijhorende gewenste faciliteiten. Initiatiefnemers en ondernemers met ideeën kunnen zich inschrijven via info@laarakker.com.  

Regionaal Bedrijvenpark Laarakker
Bedrijvenpark Laarakker ligt aan de snelweg A73, nabij Cuijk en dicht bij het Ruhrgebied in Duitsland. Het totale terrein heeft een oppervlakte van ongeveer 100 hectare. Op het bedrijvenpark zitten regionaal gevestigde bedrijven en prominente marktspelers. Een goed voorbeeld daarvan is Danone Nutricia, die een hypermoderne fabriek neerzette op het bedrijvenpark, voor de productie van babyvoeding voor meer dan 80 landen. Of Nabuurs Supply Chain Solutions, die behoren tot een van de 25 grootste logistieke dienstverleners van Nederland; met 23 vestigingen, 1000 medewerkers en een jaaromzet van bijna 100 miljoen euro. En wat te denken van Verbruggen Food Group die een nieuw distributiecentrum en hoofdkantoor hebben gevestigd. Zij kozen er allemaal voor zich te vestigen op Bedrijvenpark Laarakker.

Kans op groei
Bedrijvenpark Laarakker biedt kansen door een snel en soepel vergunningsproces en integraal parkmanagement. Is goed voor groei, werkgelegenheid, biedt momenteel plek voor 1000 FTE wat doorgroeit tot wel 2000 FTE de komende jaren en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een breed spectrum aan handelsbedrijven, kleinschalige maakindustrie en ook grootschalige productie en logistiek vormen samen het succes en het imago van ons terrein.

Facility Point
Voor de invulling van het Facility Point heeft de directie twee markante locaties in gedachten, die een strategische positie hebben om een goede invulling te kunnen geven aan (delen van) het Facility Point. De beide locaties liggen centraal tussen Laarakker Noord en Zuid en zijn direct zichtbaar vanuit de Randweg Haps. De ene plek is wat kleiner dan de andere, zodat je een verschil kunt maken in concept tussen aan de ene kant horeca en aan de andere kant bijvoorbeeld een vrachtwagenparkeerplaats of motelfunctie. Alle ideeën, die het bedrijvenpark en de regio ten goede komen, zijn welkom.

Meer informatie en aanmelden?
Op www.laarakker.com onder het kopje Facility Point kunt u de uitvraag downloaden en diverse relevante stukken inzien. Aan initiatiefnemers wordt gevraagd om uiterlijk voor 1 oktober 2021 een voorstel in te dienen op het e-mailadres: info@laarakker.com. Een voorstel is in principe vormvrij, maar in de uitvraag staan een aantal richtlijnen waar uw inzending aan moet voldoen. Heeft u vragen? Dan kan u direct contact opnemen met projectleider Dennis Boset: telefoon: +31(0)6 12 86 37 39 of e-mail: Boset@laarakker.com.