Partner

25 maart 2021

Lifestyle

BioLite FirePit+: de slimme buitenkeuken + vuurkorf heeft nu veel nieuwe accessoires

BioLite FirePit+: de slimme buitenkeuken + vuurkorf heeft nu veel nieuwe accessoires

De BioLite FirePit+ is wat je noemt een alleskunner die je buitenleven een flinke oppepper geeft. Een beschrijving in steekwoorden geeft wellicht de beste indruk van het vernuftige apparaat: barbecue, vuurkorf, doorzichtig, bluetooth vlammenregelaar, 51 zuurstofinjectoren, veel minder rook, powerpack, inklapbaar, draagtas en heel veel buitenplezier. Met de FirePit+ regel je snel en veilig een BBQ of kampvuur in je tuin, op de camping, onderweg of op het strand.

De vernieuwde Biolite FirePit+ heeft tal van nieuwe, optionele accessoires. Zoals een Griddle bakplaat, Grill Lid deksel, FirePoker, FireMat en Carry Bag. Op de grote gietijzeren Griddle met anti-aanbaklaag bak je eieren, spek, groenten en pizza voor het hele gezelschap. Het Grill Lid deksel plaats je er overheen voor een snellere en gelijkmatige garing.

De FirePoker is handig om het hete brandstofrek in hoogte te verstellen en houtblokken op hun plaats te leggen. Het silicone handvat zorgt ervoor dat je hand niet verbrandt. De FireMat plaats je onder het toestel zodat er geen schroeiplekken op de ondergrond ontstaan.


Informatie

De BioLite FirePit+ en accessoires zijn verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en diverse webshops. Ga voor meer informatie naar www.Technolyt.nl.

Winkeladviesprijzen:

 • BioLite FirePit+ € 299,95

 • Biolite Firepit Grill Lid deksel € 64,95

 • Biolite Firepit Carry Bag € 44,95

 • Biolite Firepit FireMat € 39,95

 • Biolite Firepit Griddle € 49,95

 • Biolite Firepit FirePoker € 19,95

Producteigenschappen FirePit+:

 • Gewicht: 8980 g

 • Vermogen: 3400 Watt

 • Brandstof: Hout, pellets, briketten en houtskool

 • Input/output: Micro USB in, USB A out

 • Batterijduur Powerpack: 5 tot 24 uur al naargelang de stand van de ventilator

 • Gratis Bluetooth App voor iOS 10.0+ en Android 4.3+

Over BioLite

De missie van BioLite is om Energy Everywhere ™ te brengen – vooral in ontwikkelingsgebieden in Afrika en India – met revolutionaire producten op het gebied van koken, opladen en verlichting. Vanuit een duurzaam business model (Parallel Innovation) wil BioLite de wereld veranderen en energie en rookvrije branders zo breed mogelijk beschikbaar maken. Drie miljard mensen koken op rokerig open vuur, vaak binnen, waardoor elk jaar vier miljoen mensen vroegtijdig komen te overlijden. Dat was aanleiding voor Jonathan Cedar en Alec Drummond om de BioLite HomeStove te ontwikkelen. Hun aanpak is niet gebaseerd op filantropie (korte termijn) maar op een duurzaam business model: Parallel Innovation (lange termijn). Dat wil zeggen dat BioLite haar opbrengsten uit de ‘westerse’ outdoormarkt investeert in een duurzame business in ontwikkelingsgebieden. Ze zijn gestart in 2009, en al meer dan 20.000 gezinnen koken met HomeStoves, waardoor meer dan 70.000 mensen schonere lucht inademen tijdens het koken. Meer informatie vind je op www.bioliteenergy.com waar je ook het Annual Impact Report 2018 kunt downloaden.