Ga terug

6 september 2021

Lifestyle

Ga voor de ultieme 'Indian Summer'

Zonnige dagen, we zijn er dol op. Kan jij geen afscheid nemen van dat zomergevoel? Dat is ook niet nodig, de nazomer heeft nog voldoende voor ons in petto! Met een terrasoverkapping maak jij je tuin of balkon nazomer-proof en geniet je ook in het najaar van het buitenleven. Van lamellendaken, een patio tot pergola’s: haal het maximale uit de ‘Indian Summer’ met Harol.

Maak je tuin of balkon nazomer-proof met Harol.

Een luxe uitstraling
Een lamellendak is ideaal voor de nazomer. De stand van de lamellen kan je namelijk naar wens aanpassen. Zo laat je overdag de zon door en zodra de zon weg is sluit je het dak om de warmte te behouden. In tegenstelling tot andere lamellendaken, schuift het dak van het unieke Brera model van Harol volledig open en dicht. Op deze manier geniet je heerlijk van zowel de zonnige dagen als van beschutting tegen de regen en wind! Het strakke, verfijnde design van de Brera zorgt ook nog eens voor een luxe uitstraling.

Strak design
Een andere optie is een patio met vouwdak. Net als lamellendak Brera, kan een vouwdak volledig open of gesloten worden. Ga jij voor een strak en stijlvol design? Kies dan voor een volledig horizontaal vouwdaksysteem zoals de Nomo of Rialto van Harol, perfect voor de wisselvallige weersomstandigheden van de nazomer. Wanneer er een buitje valt, loopt het water namelijk slim weg dankzij de gebogen doekprofielen. Als je het vouwdak openzet, geniet je op frissere dagen maximaal van de warmte van de zon.

Een ware eyecatcher
Wil jij een ware eyecatcher in je tuin? Ga dan voor een pergola zoals de AIR van Harol. In tegenstelling tot een lamellendak of vouwdoek, rolt het doek van een pergola volledig op in de kast. Zo blijft het doek jarenlang mooi. Het strakke en windvaste doek zorgt voor een moderne look & feel. Ook biedt het driehoekig afsluitingsdoek beschutting en bescherming tegen kou en wind. Door de geïntegreerde waterafvoer hoef je niet naar binnen te vluchten bij regen en zit je altijd droog. Zo combineer je puur design met ultiem comfort.

Stijlvolle upgrades
Voor alle terrasoplossingen van Harol zijn er verschillende upgrades mogelijk. Dankzij dimbare ledverlichting en storelight verwarming blijft het ook in de nazomer heerlijk vertoeven en creëer je in de avonduren een knusse sfeer. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van screens om de laagstaande zon van het najaar tegen te houden. Met glazen schuifwanden ben je op frissere dagen extra beschermd tegen wind. Door deze stijlvolle upgrades is het comfortplaatje helemaal compleet en geniet je maximaal van de ‘Indian Summer’!