13 juni 2022

Nieuws

Fotowedstrijd 25 jaar gemeente Waalwijk

De gemeente Waalwijk bestaat dit jaar 25 jaar. Dat betekent dat het alweer 25 jaar geleden is dat de kernen Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle samen gingen als één gemeente. Een moment om bij stil te staan. De gemeente organiseert daarom een fotowedstrijd met het thema ‘25 jaar gemeente Waalwijk’. De beste foto met het mooiste idee en/of verhaal erachter wint leuke prijzen.

De spelregels

Alle inwoners van de gemeente Waalwijk van alle leeftijden kunnen meedoen met de fotowedstrijd. Maak een foto die een link heeft met 25 jaar Waalwijk. Bijvoorbeeld eentje die de geschiedenis laat zien, een portret van een inwoner die een link heeft met het jubileumjaar of een plek in de gemeente die een belangrijke rol speelt bij het jubileum. Alles is mogelijk. De foto mag naar eigen wens nabewerkt worden. Stuur bij je foto het idee en/of verhaal erachter mee. Dus waarom je deze foto instuurt en wat de link is met 25 jaar gemeente Waalwijk.

Deadline en juryoordeel

Stuur jouw foto als .jpg bestand uiterlijk 1 september 2022 naar waalwijk25jaar@waalwijk.nl. In september kiest een jury de winnende foto en maakt de winnaar bekend. De winnende foto krijgt een lunchbon ter waarde van €50,- van het spiksplinternieuwe restaurant Wijckers op de Markt in Waalwijk. Ook deelt de gemeente deze foto en het bijbehorende verhaal via de gemeentelijke social media kanalen en op de gemeentepagina in het weekblad Waalwijk.