4 oktober 2022

Retail & Marketing

‘Feestelijke opening bij Addy van den Krommenacker’

Vorige week  is de nieuwe zaak van Addy van den Krommenacker geopend in het monumentale Oude Notarishuis in het Brabantse Grave. Het Notarishuis stamt uit 1883 en is recent gerenoveerd onder toeziend oog van de couturier. ‘Het plafond bestaat uit bijzondere historische schilderingen in pasteltinten, die perfect matchen bij mijn creaties’, aldus van den  Krommenacker.
De opening werd bijgewoond door vele klanten en vrienden die met verbazing hebben genoten van de monumentale ambiance en de unieke match met de collectie van Addy. Het pand heeft verschillende verdiepingen en een loft met uitzicht op de Maas. ‘De sfeer in het centrum van Grave heeft iets gemoedelijks  en is uniek met het uitzicht op de Maas omgeven door bourgondische terrassen. Het doet me ook denken dat aan Milaan, waar ik ook woon. 

De opening werd gepresenteerd door vriendin en RTL4 presentatrice Carolien Ter Linden. Vele vrienden en klanten kwamen Addy feliciteren, waaronder de Grieks-Nederlandse zangeres Stefania die in 2021 Griekenland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam en zangeres-actrice Mariska van Kolck. Met de opening in het nieuwe pand gaat Addy van de Krommenacker een nieuwe toekomst tegemoet vanuit deze bijzondere locatie in het Brabantse vestingstadje Grave.
U bent van harte welkom om dit pand en zijn prachtige collectie te komen bekijken. 

• Het adres van ‘Het oude notarishuis’ is Maasstraat 21, 5361 GE Grave •
+31(0)73200 8160
+31(0)655554812
+31(0)486763708
• Meer informatie office@addyvandenkrommenacker.nl