Ga terug
Partner

3 november 2020

FC Robinstijn en Brabant Business Media slaan de handen in een

HET ONDERNEMERSPLATFORM VAN HET ZUIDEN WORDT OFFICIEEL MEDIA PARTNER MET FC ROBINSTIJN

FC Robinstijn is een stichting die de eigen voetbaldroom of fantasie van een kind uit laat komen. Ieder kind heeft zijn eigen specifieke voetbalwens en FC Robinstijn probeert deze wens “op maat” te vervullen. Een bijzondere wensdag in het bijzijn van ouders, broertjes en zusjes en tot in de puntjes geregeld.

Hoewel FC Robinstijn veel helpende sponsors hebben, beschikken de mediaspecialisten van Brabant Business Media over het ideale platform om Robinstijn crossmediaal in beeld te brengen. Zo vertelt eigenaar van FC Robinstijn Pieter van Bussel enthousiast

“We zijn blij dat we de mogelijkheid krijgen om de stichting bij brabandse bedrijfsleven nog breder in beeld te brengen..”

Ook Brabant Business Media is super blij met de samenwerking met FC Robinstijn. Zo vertelt eigenaar van Brabant Business media Rob verdijk

“Brabant Business Media is al jaren de verbindende factor voor Brabantse ondernemers, zowel online als offline. Juist in deze periode is de kracht van het netwerk en de regionale samenwerking belangrijk om elkaar te versterken en te steunen. Daarom zijn wij zeer content met de samenwerking met FC Robinstijn, die deze zelfde filosofie heeft.”

Fc Robinstijn: Nigel met Arjan Robben

Gerelateerd