Partner

10 mei 2023

SportLeisure & Cultuur

FA Cup, WISH, Griekenland en meer

FA CUP: MANCHESTER DERBY - WEMBLEY
De Manchester Derby op Wembley! Uniek in de historie van de FA Cup en u kunt er bij zijn! XPRNCS heeft slechts twee kaarten beschikbaar, maar wel hele goede plekken. Met toegang tot diverse ruimtes waar je een hapje of drankje kunt bestellen en met perfect zicht op het veld. Check de website voor alle informatie en om te bestellen.

Klik hier voor meer informatie.

WOMEN'S CHAMPIONS LEAGUE FINAL - PHILIPS STADION
De UEFA Women's Champions League finale wordt gespeeld in Eindhoven. Het Philips Stadion krijgt een volledig Champions League make-over voor de wedstrijd tussen de vrouwen van FC Barcelona en Vfl Wolfsburg. Bij FC Barcelona zit Lieke Martens in de selectie en bij Vfl Wolfburg spelen Jill Roord, Dominique Janssen en Lynn Wilms. Deze twee topclubs in het Europese vrouwenvoetbal trappen af op 3 juni om 16 uur, dus een ideale tijd om met uw relaties en hun kinderen te komen genieten van dé wedstrijd van het jaar! Wij hebben een volledige skybox voor u ter beschikking voor 21 gasten. Check het aanbod op de website. 

Liever een los arrangement? Neem dan even contact met ons op voor de allerlaatste mogelijkheden!  

Klik hier voor eigen skybox arragement.

WISH OUTDOOR - BEEK & DONK
Duik in het avontuur en laat u meevoeren op een reis langs ruim 10 muziekarea’s, verdeeld over vier fabelachtig gedecoreerde werelden. Geniet van de beste acts en artiesten of ontdek een nieuwe favoriet, pik een lekker hapje op het VIP-deck of bij één van de tientallen foodtrucks, ga op ontdekkingstocht langs de vele intieme area’s en geniet met perfect zicht vanaf het VIP-deck van de ultieme festivalafsluiting: de WiSH Outdoor closing show!  

Klik hier voor royal vip experience.

NEDERLAND - GRIEKENLAND - RESTAURANT 1910
Een samenwerking tussen Restaurant 1910 en XPRNCS heeft geleid tot een prachtig culinair en sportief arrangement rondom Nederland – Griekenland in het Philips Stadion. Hoe ziet dat eruit?   

Klik hier voor culinair arrangement 1910.

Meer evenementen zien? Klik hieronder.
Foto 1 - Foto 2 - Foto 3