Ga terug

22 februari 2019

Sport

Energiedirect.nl haalt Romario naar Nederland

Energiedirect.nl haalt PSV-icoon Romario met Carnaval naar Nederland. De hoofdsponsor van PSV kroont de oud-spits drie dagen lang tot Koning Carnaval. De Braziliaanse wereldster die tussen 1988 en 1993 uitkwam voor PSV en 98 competitie doelpunten voor de club maakte, zal onder meer met een eigen praalwagen meedoen aan de optocht in Lampegat. De komst van Romario is een ode aan PSV en haar supporters. https://youtu.be/XMqPYMuXGPg

Als Nederlands bedrijf met een groot klantenbestand in Zuid-Nederland kent energiedirect.nl de impact van Carnaval als geen ander. Om het feest nóg mooier te maken en te combineren met PSV kwam zij al snel uit bij Romario, wiens mentaliteit als voetballer naadloos aansloot bij die van energiedirect.nl: minste kilometers, meeste goals; dan ben je slim bezig.

Mee op de praalwagen Om ervoor te zorgen dat de komst van de enige echte Koning Carnaval ook echt iets voor alle PSV’ers is, biedt energiedirect.nl iedereen de kans om Carnaval met Romario te vieren. Tien fans kunnen uiteindelijk zaterdag 2 maart tijdens de optocht in Lampegat mee hossen op de praalwagen van Romario. Fans kunnen zich aanmelden via energiedirect.nl/romario.

Jorrit Pijlman, marketing directeur energiedirect.nl: ‘We wilden heel graag iets speciaals doen voor de fans van PSV. Ik ben dan ook heel trots dat een van de grootste voetballers aller tijden voor Carnaval naar Nederland komt. Hij wist met zijn samba-stijl van iedere wedstrijd een feest te maken. Die samba voegen we nu toe aan de optocht in Lampegat. Samen met hem en de fans van PSV zullen we uit ons dak gaan en er een onvergetelijk evenement van maken!”

Energiedirect.nl toont lef Michel van Grunsven, partner van Triple Double: "Van deze aankondiging gaat ieders voetbalhart sneller kloppen. Het idee om een van de beste voetballers ter wereld met carnaval naar Nederland te halen lag al langer op de plank bij ons. Geweldig om te zien dat energiedirect.nl op deze manier opnieuw haar lef laat zien. We zien ernaar uit hem in Eindhoven te ontvangen."

Triple Double helpt energiedirect.nl bij al haar activiteiten rondom haar hoofdsponsorschap met PSV van strategie tot uitvoering.

Gerelateerd