Ga terug

4 november 2019

Leisure & Cultuur

Elegante balletvoorstelling vol humor en emotie in De Blauwe Kei

Op zaterdag 9 november is het Spaanse dansgezelschap Ibérica de Danza te zien in Theater De Blauwe Kei met de voorstelling Figaro, Barbier Van Sevilla. Deze balletvoorstelling wordt gekenmerkt door een smeltkroes aan verschillende dansstijlen variërend van de Commedia del Arte tot alle elementen en kenmerken uit de Spaanse dans. Ibérica de Danza is om 20.15 uur te zien in de Grote Zaal.

In deze herbewerking van het origineel van Beaumarchais’ Figaro, wordt het publiek meegenomen naar het Wenen, Sevilla en Madrid van vroeger. De choreografieën zetten de muziek op bijzondere wijze kracht bij. Het publiek wordt getrakteerd op een elegante komedie in een kleurrijke wereld vol dans en emoties. Ibérica de Danza staat bekend om haar sterk beeldende danstaal die ontstaat door een unieke vermenging van klassiek Spaans ballet, flamenco, folk en moderne dans.

Kaarten voor Ibérica de Danza kosten € 28,50 (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Gerelateerd