Ga terug
Partner

20 april 2022

Leisure & Cultuur

Een schitterende beleving in Hotel Bilderberg en Kasteel Doorwerth

Brabant Business Media hield een interview met de general manager van Hotel de Bilderberg en Kasteel Doorwerth. De general manager van het hotel en kasteel is de 46-jarige Ronald Slomp. Hij werkt al meer dan 30 jaar in de horeca en is sinds 2020 de directeur van het Hotel de Bilderberg en Kasteel Doorwerth. Bilderberg is een high-end hotelketen met Nederlandse roots en bijzondere kenmerken op schitterende locaties door heel Nederland. De Bilderberg hotels zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over diverse gemakken en wellness mogelijkheden.


Wat betekent 2022 voor het team van Hotel de Bilderberg?
‘‘Voor mij is 2022 een jaar waarbij we eindelijk vooruit kunnen gaan kijken’’. Na twee uitdagende jaren kan Hotel de Bilderberg eindelijk vooruitkijken en het team opbouwen om samen haar werk te mogen doen waar ze goed in zijn en hun passie uit halen! Eindelijk kunnen ze weer aan de slag met grote evenementen, maar het belangrijkste: het verwelkomen van gasten in het kasteel en hotel. Het doel voor 2022 is dan ook we met het team van Hotel de Bilderberg en Kasteel Doorwerth gasten een hele mooie beleving kunnen geven en er vooral ook zelf weer plezier aan beleven

Het hotel en kasteel keken naar vorig jaar waarbij ze tussen de lockdowns een hele mooie zomer hebben gehad. We zien ook dat de business momenteel weer hard aantrekt met name in het tweede en derde kwartaal van dit jaar Daarmee bedoelen ze niet alleen over de toeristische gasten die in het weekenden en vakanties vertoeven maar met name de conferentiemarkt.  We zien dat het momenteel in het hotel heel hard aantrekt en dat er weer mooie grote evenementen geboekt worden.

Alle gasten mogen een mooie beleving verwachten en persoonlijke aandacht van onze toppers die iedere dag klaar staan voor onze gasten. Het hotel heeft een mooie diversiteit aan gasten zo zijn individuele toeristische gasten maar ook ontvangen wij families en groepen met gasten die voor een weekend weggaan erop uit trekken om b.v. een fietstocht te gaan maken. Daarnaast ontvangen we ook bruiloftsgasten, professionele sportteams b.v. voetbalteams die in de zomer voor vakantie zomerkamp trainingen volgen en onze vaste trainers/partners op de conferentiemarkt. ‘’Mensen komen om te genieten, niet alleen van de omgeving, maar ook van ons restaurant’’ Julia’s Kitchen, een frans Amerikaans keuken en dan heb je ook Trattoria Artusi. ‘’Met een goede service, persoonlijke aandacht een heerlijk avondmaal onder het genot van een goed glas wijn’’ is heerlijk toeven in Hotel de Bilderberg en Kasteel Doorwerth.

Bilderberg Kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth ligt op steenworp afstand van het hotel af. Als je ernaartoe rijdt, krijg je een gevoel bij die je bij heel veel locaties niet hebt net even door een klein heuvelachtig en groene omgeving aankomen op een van Nederlands mooiste kastelen in Doorwerth. Er is ook veel geschiedenis achter het kasteel, wat zorgt dat het bijna uitstekend aantrekkelijk is om als trouwlocatie te gebruiken, net als de omgeving van het kasteel. En dat maakt het kasteel zo uniek om hier een diversiteit aan evenementen te organiseren.

Ronald Slump, general manager van Hotel de Bilderberg en Kasteel Doorwerth.