Partner

26 maart 2021

blog

Een modebewuste outfit voor the office

Altijd afgevraagd welke outfit leuk, maar ook geschikt is voor het kantoor? Dan heeft Brabant Business Media voor jou een leuk & modebewust artikel. Iedere bedrijf or organisatie heeft een bepaalde vorm genaamd: dresscode. Het is dan de bedoeling dat je kleed op de kledingvoorschriften naar wens van het bedrijf. In de zin dat het dus een zakelijke uitstraling heeft. Dit wil echter niet zeggen dat je er geen eigen twist aan mag geven als het gaat om de outfitkeuze. Daarom hier enkele inspiratie ideeën om voor vrouwen om een leuke outfit te hebben voor werk in stijl.

Maak je outfit leuk met een jasje en spijkerbroek

Een casual style is een outfit dat altijd wel kan op een dagelijkse werkdag. Maak het leuk door een spijkerbroek te dragen met een leuk jasje dat bij de kleur van je kleren past. Voeg het toe met een leuke sjaal of accessoires en je bent klaar voor de dag.

Bijna alle schoenen zijn op een outfit als deze wel mogelijk. Simpel, leuk en ook nog eens comfortabel.

Daarbij is het met vele kleding ook nog eens makkelijk te combineren en niet veel denkwerk om te kiezen.

De must have outfit voor je werk.

Partner
Partner
Go for classic, go for office

Hou jij toch meer van een klassieke stijl? Ga voor een blouse met een colbert, broek en eventueel hakken. Dit straalt autoriteit uit.

Dit maakt altijd een goede indruk als je een bedrijfsafspraak hebt met een van je klanten. En vind je een broek niks of niet passend bij jouw stijl? Maak het leuk met een rok of jurk.

En geef het als extra twist een leuke tas die je gemakkelijk overal kan meenemen. Dit is de outfit voor statement en passie. Ook is het dragen van pakken voor vrouwen ook heel erg modern en mooi om te dragen. Alle mogelijkheden kan met een classic look.

Coltruien die bij iedere outfit en seizoen wel past

Ook coltruien dragen straalt een zakelijke sfeer. Daarbij is een outfit dat bij bijna iedere kledingstuk of seizoen wel past. Draag het onder een leuke jas of vest. En draag het onder een mooi laarsje.

Het voordeel dat het ook nog eens lekker warm zit. Een outfit dat voor het kantoor niet te missen is.

Draag de outfit met leuke accessoires. Zoals oorbellen of kettingen met een leuke knot.

Het is zelfs een leuke outfit om met een rok te dragen. Dit kan je zodanig combineren met een leuke panthy met overknee laarzen of gewoone laarsjes.

Partner
Partner
Ook kleuren zeggen iets over jou & en jouw outfit

Volgens Dresscode.nl is het ook belangrijk oom betrouwbaarheid en rust uit te kunnen stralen.

Dus draag niet al te felle kleuren. Complementair dit desnoods met pastelkleuren of kleuren zoals: grijs, blauw of wit. Dit straalt niet alleen betrouwbaarheid en rust, maar ook loyaliteit.

Natuurlijk is dit te combineren met vele outfits. Hou het vooral simpel met je outfit en maak het jezelf niet moeilijk.

Een outfit voor het kantoor is belangrijk, maar zeker voor jezelf, moet je hierbij fijn voelen.