Partner

23 januari 2024

Tech, Ict & Smart

Een fulltime medewerker voor 500 euro per maand?

Stel je eens voor: het is maandagochtend, je agenda staat bomvol en je team zit tot over hun oren in het werk. Klinkt bekend, toch? Maar wacht, daar is hulp onderweg! En nee, het is geen nieuwe stagiaire of tijdelijke kracht. Het is iets beters, iets revolutionairs. Maak kennis met de digitale medewerkers van AIMAZE, jouw nieuwe collega’s op de werkvloer.

In een wereld waar de krapte op de arbeidsmarkt een steeds grotere uitdaging vormt, biedt AIMAZE een unieke oplossing. Dit bedrijf, onder de bezielende leiding van Hans en Jelte Schuurmans, heeft een missie: de arbeidsmarkt transformeren door kosten te besparen en extra waarde toe te voegen met AI.

AIMAZE: Een antwoord op de arbeidsmarktkrapte?
Hans Schuurmans, de voormalige CEO van SkillsTown en een bekend AI-pionier en auteur, legt uit: “We zien bedrijven worstelen met de groeiende vraag naar gekwalificeerd personeel. AIMAZE’s digitale medewerkers zijn het antwoord op deze uitdaging. Ze zijn niet alleen een kosteneffectieve oplossing, maar brengen ook een nieuwe dimensie van efficiëntie en innovatie.”

Jelte’s visie op technologie en toekomst
Jelte Schuurmans, met een universitaire studie Computer Science & Engineering en gespecialiseerd in AI en Security, benadrukt de geavanceerde technologie die de basis vormt van AIMAZE. “Onze digitale medewerkers zijn niet zomaar geavanceerde software; ze zijn de belichaming van de nieuwste AI-innovaties, speciaal ontworpen om naadloos samen te werken en te communiceren met menselijke collega’s,” legt hij uit. Een illustratief voorbeeld van de impact die AIMAZE kan hebben, is Sophie, een digitale marketing medewerker die uitblinkt in contentcreatie en leadgeneratie. Jelte licht toe: “Sophie is een perfect voorbeeld van de meerwaarde die onze digitale medewerkers kunnen bieden. Ze verhoogt niet alleen de online zichtbaarheid van bedrijven, maar draagt ook bij aan de groei van hun verkoopcijfers en leadgeneratie. Haar vermogen om ‘AImazing results’ te leveren, toont aan hoe een digitale medewerker een echte game-changer kan zijn in de moderne zakelijke omgeving.

Uniek uitzendbureau voor digitale medewerkers.
AIMAZE onderscheidt zich in de markt als een uniek uitzendbureau voor digitale medewerkers, waarbij bedrijven toegang hebben tot een breed scala aan AI-gedreven talenten. Hans benadrukt de betaalbaarheid en toegankelijkheid van deze innovatieve dienst. “We hebben onze prijsstelling zo gestructureerd dat het voor elk bedrijf haalbaar is om van deze technologie te profiteren. Voor slechts 500 euro per maand kunnen organisaties al een digitale medewerker van AIMAZE inzetten,” legt hij uit. Dit maakt het mogelijk voor bedrijven van verschillende groottes en uit diverse sectoren om gespecialiseerde digitale medewerkers in te zetten op gebieden zoals sales, marketing en HR. Bovendien biedt AIMAZE de mogelijkheid om digitale medewerkers op maat te maken, perfect afgestemd op de unieke behoeften en vereisten van een organisatie. Door deze aanpak zorgt AIMAZE ervoor dat bedrijven niet alleen efficiënter werken, maar ook hun specifieke bedrijfsstrategieën en doelstellingen kunnen versterken met de ondersteuning van geavanceerde AI.

Hoe ziet de toekomst er uit?
Jelte kijkt vol optimisme naar de toekomst van AI en werk. “We streven naar een toekomst waarin AI en menselijke arbeid elkaar niet alleen aanvullen, maar ook versterken,” zegt hij. “Onze digitale medewerkers zijn speciaal ontworpen om deze synergie te realiseren, waardoor bedrijven naar nieuwe hoogten van succes worden geleid.” Deze visie wordt onderstreept door de missie van AIMAZE om verder te gaan dan enkel het bieden van een kostenbesparende oplossing. Hans benadrukt het belang van deze aanpak: “Met onze digitale medewerkers kunnen bedrijven zich niet alleen differentiëren, maar ook een competitief voordeel behalen. Het gaat hierbij niet alleen om kostenbesparing; het draait om het toevoegen van waarde op meerdere niveaus binnen de organisatie. De missie van AIMAZE is duidelijk: leiding geven in de wirwar van AI-oplossingen en bedrijven helpen de volledige potentie van AI te benutten. “In het doolhof van steeds veranderende AIoplossingen, staat AIMAZE klaar om organisaties te gidsen naar succes,” zegt Hans.

Terwijl we het interview afronden, is het overduidelijk dat AIMAZE niet alleen een bedrijf is, maar een beweging die de toekomst van werk hervormt. “Dit is slechts het begin,” concludeert Hans. “Met AIMAZE zijn we klaar om een nieuw tijdperk van werken in te luiden, een tijdperk waarin AI en mens samen het verschil maken.