5 februari 2024

Lifestyle

Een drankfles verdient de mooiste verpakking

Een wijnfles, bierfles of andere drankfles verdient de mooiste verpakking. Met zorg ingepakt en goed opgevuld zodat er onderweg geen schade aan de fles kan komen.

Heeft u een drankengroothandel, wijnimport of slijterijwinkel? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk een goede verpakking voor de drankfles is. Niet alleen maakt een mooie degelijke verpakking de fles een stuk aantrekkelijker, maar een stevige verpakking zorgt er ook voor dat de fles tijdens een transport niet beschadigd raakt.

Specialist in flesverpakkingen

Transporteert u regelmatig wijnflessen of bierflessen naar uw klanten en moeten deze degelijk verpakt worden? Overweeg dan eens contact op te nemen met de specialist in flesverpakkingen, gewoon uit ons eigen Brabantse land! Het bedrijf heeft alles op het gebied van verpakkingen voor flessen. Van luxe en prachtige gedessineerde geschenkdozen tot flessentassen en flessendozen. Maar ook voor ander verpakkingsmateriaal, waaronder wijnkisten, wijndozen en bierverpakkingen kunt u bij hen terecht. Het assortiment is heel breed en elk type verpakkingsmateriaal is er in diverse afmetingen. Daarnaast is er vanzelfsprekend opvulmateriaal beschikbaar zodat die kostbare wijnfles ook echt veilig vervoerd kan worden.

Meer dan alleen verpakkingsmaterialen

U kunt bij de flesverpakkingsspecialist terecht voor veel meer dan uitsluitend verpakkingen. Zo biedt het verpakkingsbedrijf ook manden in vele vormen en afmetingen en van verschillende materialen waaronder bamboe en woodchip, schalen en emmers en toonbankbenodigdheden zoals stickers en draagtassen. Desgewenst kan dit worden uitgevoerd met uw bedrijfsgegevens. Bovendien kunt u bij de specialisten terecht voor algemeen verpakkingsmateriaal zoals golfkarton, topvellen, folies en tapes.

Ook voor bier- en wijnglazen kunt u, net als voor fraai vormgegeven karaffen putten uit een ruim assortiment.

Zorgeloos uw wijnfles vervoeren

Kortom, bij de verpakkingsspecialist uit Brabant vindt u alles wat u als wijngroothandel, slijterij of wijnimporteur nodig heeft om uw kostbare wijnen en bieren veilig en vooral mooi verpakt naar uw klanten te versturen.