Ga terug

3 september 2019

Leisure & Cultuur

Driessen Autolease verbindt zich als hoofdsponsor aan Lichtstad Rally

De Lichtstad Rally is een ééndaags event vol rijplezier en sportiviteit dat wordt georganiseerd in samenwerking met ROADTRIP die o.a. de ELE (Eindhoven-Luik-Eindhoven) Rally mede organiseren. De Driessen Autolease Lichtstad Rally is een toertocht met een sportief karakter, waarin stuurmanskunst en navigatiegevoel belangrijker zijn dan snelheid. Het rijden met te hoge snelheid levert geen punten op, in tegendeel… Het recreatieve aspect van de rally komt mede tot uiting in de keuze van de route die de deelnemers over de mooiste en kleinste weggetjes voert.

Er is alle ruimte om te genieten van de omgeving en van de locaties die worden aangedaan. Nabij het centrum van Eindhoven, de "Lichtstad", vindt vanaf de prachtige locatie van het Ketelhuis, Dr. Poletlaan 45 de start plaats van een geweldige dag die ons door het Brabantse landschap voert en weer terug naar Eindhoven voor een afsluitend diner in het Ketelhuis.

Tijdens deze dag staat het bezorgen van een glimlach op de gezichten van de kinderen van het GGzE centraal! De deelnemers steunen namelijk met hun deelname het goede doel voor de Driessen Autolease Lichtstad Rally: de realisatie van een speeltoestel bij de boerderij gelegen op het terrein van de Grote Beek van GGzE.

Gerelateerd