Partner

14 december 2022

SportLeisure & Cultuur

Drie sportevenementen op wereldniveau!

XPRNCS.com heeft wederom een aantal nieuwe reizen & arrangementen live staan, waaronder één prachtige reis naar Dakar 2023! Deze unieke reis naar Saudi-Arabië kunt u nog boeken. Het belooft een spectaculaire editie te worden met Nederlandse kanshebbers voor de eindoverwinning! 

Of bezoekt u liever het WK Darts in Engeland? Zowel de finale als halve finale zijn nog beschikbaar inclusief hotel en vlucht. In eigen land vindt ook een WK plaats, namelijk het WK Veldrijden in Hoogerheide. Bent u te gast bij Team Jumbo-Visma? 

Dakar 2023

De Dakar-rally staat bekend als één van de zwaarste rally's ter wereld, maar wij bieden een echte VIP-beleving rondom dit zware evenement. Gedurende een meerdaagse finishreis nemen wij u mee in de wereld van Le Dakar. U woont een aantal etappes bij, u verkent het landschap van Saudi-Arabië en u krijgt een kijkje in de keuken van een rallyteam tijdens het bivak en u bent bij het euforische moment van de finish!

Heeft u interesse in deze gave belevenis? Check dan de reis op de website of vraag een uitgebreide PDF aan via het contactformulier op de website.

Cazoo WK Darts

Het belangrijkste darttoernooi van het jaar start traditioneel in december en eindigt begin januari. Tijdens het Cazoo WK Darts strijden de beste darters ter wereld in Alexandra Palace om de felbegeerde titel. 'Ally Pally' staat bekend om zijn uitzinnige fans die zich kleden in de mooiste kostuums.

Ook dit jaar is Nederland goed vertegenwoordigt met darters als Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode en Danny Noppert. Op maandag 2 januari strijden de laatste vier in het toernooi om een plek in de finale op 3 januari. Heeft u altijd al de sfeer van Ally Pally willen proeven? Dat kan, XPRNCS biedt arrangementen voor de halve finale of finale van dit toernooi.

Wilt u dit event live meemaken? Kijk dan hier voor meer informatie!

WK CYCLO-CROSS

De wereldkampioenschappen veldrijden vinden dit jaar plaats in Hoogerheide. De uitgelezen kans om toppers Wout van Aert, Marianne Vos en Fem van Empel aan het werk te zien. De mannen en vrouwen komen in hetzelfde weekend aan bod. Kan Wout een vierde wereldtitel bijschrijven, pakt de jonge Fem van Empel haar eerste wereldtitel óf gaat de ervaren Marianne Vos er met haar negende wereldtitel vandoor?

Wilt u dit event live meemaken? Kijk dan hier voor meer informatie!