11 mei 2021

Leisure & Cultuur

Dorrit van de Wijdeven nieuwe COO Rosewood Real Estate

Op 1 mei start Dorrit van de Wijdeven (44) als nieuwe Chief Operating Officer bij Rosewood Real Estate. Zij wordt verantwoordelijk voor zowel financial controlling als de aansturing van de interne organisatie en operationele processen van Rosewood Real Estate. Daarnaast gaat zij zich actief bezighouden met projectontwikkeling en business development binnen de groep.


Dorrit heeft meer dan 20 jaar ervaring binnen de bouw- en vastgoedwereld en was de laatste jaren actief als Financial Manager bij Hurks Bouw- en Vastgoed ontwikkeling. Daarvoor was zij werkzaam als Financial controller bij ZND Nedicom en was zij medeeigenaar van RMbouw alwaar zij de interne organisatie van een succesvolle projectontwikkelaar leidde. Na haar studie bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht startte zij haar carrière als regiocontroller bij Ballast Nedam.


“Dorrit combineert het inzicht in projectontwikkeling met haar ervaring in vastgoedbedrijven zodat we samen de strategische en tactische plannen kunnen uitwerken,” zegt directeur Rob Vosters. “Zij heeft veel financiële kennis, ervaring met projectmanagement in zowel bouw als vastgoed met een hands-on mentaliteit. Kortom een perfecte aanvulling op ons team en voor mij opent zij de ruimte voor verdere expansie van Rosewood in Nederland.


Rosewood Real Estate treedt op als vastgoedpartner voor institutionele- en private investeerders en family offices in Nederland, Duitsland en Belgie. Rosewood Real Estate is een gerenommeerde en actieve speler met een focus op zorgvastgoed en wonen, met de nodige vaardigheden om met succes vastgoedinvesteringen te initiëren, waarde toe te voegen, te beheren en te plaatsen. Sinds de oprichting heeft Rosewood Real Estate met succes meer dan € 500 mio aan transacties uitgevoerd in samenwerking met zijn diverse partnerschappen. De huidige portfolio van Rosewood Real Estate bedraagt zo’n €600 mio aan assets under management.

(www.rosewood.group)