27 juli 2021

Digiscan voor West-Brabantse mkb-ers

Digitaliseren biedt ongekende mogelijkheden, maar hoe profiteer je hiervan met jouw bedrijf? Waar liggen je specifieke digitaliseringskansen en hoe pak je dat aan? Hiervoor is de Digiscan van MKB Digitaliseert ontwikkeld. Een scan die je online in vijf minuten kunt invullen. Het resultaat: een online rapport met een aanbevolen focus voor jouw bedrijf. Snel en kosteloos. En als je wilt, helpt MKB Digitaliseert je ook met de volgende stap in de digitale transformatie van je bedrijf.

Digitaliseringskansen vaststellen
Met de Digiscan kun je vaststellen waar je kansen liggen en hoe je digitale systemen doelgericht in kunt zetten om kosten te verlagen, bedrijfsprocessen te verbeteren en omzet te verhogen. Ook gaat het in op digitaliseringsmogelijkheden bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten, om efficiënter samen te werken en de waarde van je bedrijf te vergroten.

De Digiscan is speciaal ontwikkeld door TNO om je een eerste antwoord te geven op de vraag wat digitaliseren jouw bedrijf te bieden heeft. Het uitgangspunt is het huidige digitaliseringsniveau van je onderneming en je ambities. Het invullen van deze scan kost circa 5 minuten. Je krijgt gelijk een persoonlijk rapport online terug.

 Vervolgmogelijkheid
Wil je na het invullen van de Digiscan doorpakken? Maar heb je nog behoefte aan ondersteuning? Dan is er de mogelijkheid voor een kort traject met onafhankelijke adviseurs.

Over MKB Digitaliseert
De Digiscan van MKB Digitaliseert is een tool die voor ondernemers is ontwikkeld vanuit het programma “MKB West-Brabant Vernieuwt”. Dit  programma helpt West-Brabantse ondernemers met workshops, advies en verbinding met programma’s en bedrijven. Zie www.mkbvernieuwt.nl en https://mkbvernieuwt.nl/mkb-digitaliseert/. Initiatiefnemers zijn de Gemeente Breda, REWIN West-Brabant, Stichting Vakopleidingen Metaal, Gemeente Halderberge, VNO-NCW West-Brabant en Regio West-Brabant. Het Ministerie van Economische Zaken biedt vanuit de MKB-deals financiële ondersteuning.