2 februari 2024

Transport & Logistiek

Den Engelsen Bedrijfswagens opnieuw bekroond tot beste Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van Nederland

Den Engelsen Bedrijfswagens heeft opnieuw de hoogste eer behaald bij de jaarlijkse 'Dealer van het Jaar' verkiezing van Volkswagen Bedrijfswagens. Het bedrijf, met servicevestigingen in Nijmegen, Stein, Tiel en Venlo en het volwaardige Volkswagen Bedrijfswagencentrum in Eindhoven, mag zich voor de derde keer de Beste Volkswagen Bedrijfswagens Dealer van Nederland noemen.

Deze prestigieuze titel is het resultaat van een ongekende prestatie op alle fronten die voor zakelijke klanten van essentieel belang zijn. Den Engelsen Bedrijfswagens heeft wederom topscores behaald op het gebied van service, klanttevredenheid, verkoopprestaties, kennis, expertise en klantgerichtheid van het personeel.

De Dealer van het Jaar-competitie, georganiseerd door importeur Pon’s Automobielhandel, brengt de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens-dealers samen in een gezonde onderlinge competitie. Elke maand worden de dealers beoordeeld op cruciale aspecten zoals klanttevredenheid, marktbewerking voor sales en service, en de professionaliteit van marketing- en PR-activiteiten.

Directeur Michel Den Engelsen, verheugd over de herhaalde bekroning, deelde het geheim achter het aanhoudende succes: “We zijn een bedrijf dat zich volledig richt op bedrijfswagens. Onze mensen snappen hoe belangrijk een bedrijfswagen is voor een ondernemer en handelen ook op die manier. Stilstand kost geld en het is aan ons om te zorgen dat onze klanten hun bedrijfswagens zo optimaal mogelijk kunnen inzetten. En daar zijn we goed in. We leven in een uitdagende tijd waarin veel van onze mensen gevraagd wordt. Ik ben daarom super trots dat het harde werken wederom beloond wordt met deze titel. Ze hebben dit dik verdiend!”

De herhaalde overwinning in 2024 bevestigt de positie van Den Engelsen Bedrijfswagens als een constante kracht in de Nederlandse bedrijfswagenmarkt. Sinds de overname van de filialen in Eindhoven, Nijmegen, Stein en Venlo in augustus 2019, heeft Den Engelsen Bedrijfswagens elke editie van de Dealer van het Jaar-verkiezing een prijs in ontvangst mogen nemen. De onbetwiste toppositie van Den Engelsen Bedrijfswagens onderstreept hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid waarmee zij zichzelf onderscheiden als één van de absolute topdealers van Nederland.