Partner

6 juli 2023

LifestyleRetail & Marketing

Debora Huisman-Leeser lanceerde op 25 mei tijdens haar eerste Touch en Try diner de Vintage Collectie van Choices by DL

Zoals de naam al zegt, wordt deze nieuwe lijn met veel geelgouden en schakeljuwelen getypeerd door vintage kenmerken. In een sfeervolle ambiance in restaurant La Contessa, een verborgen parel in Amsterdam, werd behalve van de juwelen genoten van een overheerlijk Italiaans 4 gangen diner, opgeluisterd met een prachtig optreden van de Italiaanse zangeres Katharina.

Dit verfrissende, unieke en gepatenteerde concept is een creatie van Debora Huisman- Leeser, de vierde generatie in een professionele diamantairs- en juwelierslijn. Inmiddels werkt Debora Huisman-Leeser al achttien jaar voor Gassan Diamonds. ,,Na mijn modeopleiding wilde ik eigenlijk niet eens het familiebedrijf in, de mode trok me toen meer. Maar ik ben heel blij dat ik hiervoor gekozen heb. Ik heb mijn eigen sieradenlijn opgezet en dat is ontzettend leuk om te doen.”

Voor Choices by DL draait alles om de vraag waarom u genoegen zou moeten nemen met één enkel stuk, terwijl er zo veel keus is. Dankzij het ingenieuze bajonetsysteem is het mogelijk om de kleurstenen en diamanten in een handomdraai aan te passen, zodat het perfect matcht bij iedere outfit.