Ga terug

28 november 2019

Leisure & Cultuur

De zoektocht van Isabelle Beernaert in Theater De Blauwe Kei

Op vrijdag 13 december staat Isabelle Beernaert met Laat Me in de Grote Zaal van Theater De Blauwe Kei op CHV Noordkade. Voor deze nieuwe voorstelling liet de Belgische choreografe zich inspireren door beroemde Nederlandse chansons, zoals Laat Me van Ramses Shaffy. De voorstelling start om 20.15 uur.

Via Social Media krijgen we honderden indrukken per dag te verwerken, er is zoveel te zien, zoveel om na te streven. Maar wie ben je zelf? Hoe zorg je dat je je eigen stem blijft volgen? Dat staat centraal in Laat Me. De choreografieën vertellen het verhaal over twijfels, verwachtingen, innerlijke strijd en zelfontplooiing. In een minimalistisch en industrieel decor, met beelden op een groot scherm en prachtige muziek van onder andere Liesbeth List, Ramses Shaffy en Trijntje Oosterhuis, nemen de getalenteerde dansers hun publiek mee in een overweldigende zoektocht naar je ware zelf. “In de huidige maatschappij, gericht op prestatie en presentatie, lijkt het steeds moeilijker om een innerlijke stem te volgen. ‘Laat me m’n eigen gang maar gaan’, zong Ramses Shaffy en dat zouden meer mensen moeten doen”, volgens Beernaert.

Kaarten voor Laat Me kosten € 29,50 (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Gerelateerd