23 april 2021

Food (agri)

De Smaak van Plezier

Het nieuwe kookboek van Barbecook, De Smaak van Plezier, geeft je veel BBQ-inspiratie. Het boek telt maar liefst 100 heerlijke recepten en tal van tips & tricks om je het ultieme plezier van deze bijzondere kooktechniek te laten beleven. Van klassieke vleesgerechten en verrassende vegetarische recepten tot gedurfde visbereidingen. Een barbecue geeft je oneindig veel mogelijkheden.


In de zomer of in de winter, in de stad of op de camping, met al je vrienden of met z’n tweetjes: met een barbecue is het altijd feest. Barbecook heeft voor elke gelegenheid een passende barbecue. Dit kookboek brengt een ode aan de mooie dingen in het leven, aan samenzijn, aan lekker lang tafelen en bovenal aan heerlijke barbecuebereidingen. Let’s grill & enjoy.

Informatie

Het kookboek De Smaak van Plezier is verkrijgbaar op www.barbecook.com. Consumentenadviesprijs € 19,95.


Over Barbecook

De eerste Barbecook-barbecue werd ontwikkeld in 1985. Aanleiding was de constatering dat barbecues vaak erg primitief zijn. Barbecook stelde zich ten doel om BBQ-en efficiënter en veiliger te maken. Dit resulteerde in de QuickStart, een iconische barbecue met het gepatenteerde aanmaaksysteem. Vandaag de dag ontwerpt en produceert Barbecook een brede range barbecues op houtskool, gas en elektriciteit.