Partner

11 juli 2023

blogHRM

De magie van de AI&ChatGPT Summer Academy

Terwijl de wereld geniet van de zomer, zijn er duizenden mensen op een heel andere missie. In plaats van op het strand, vind je ze ingelogd op de AI&ChatGPT Summer Academy. Waarom, vraag je? Ik vertel het je.

Het begon allemaal in juni. Een sprankelende mix van online colleges, trainingen, podcasts en het bijzonder populaire AI-flits werd gelanceerd. En mensen, dat heeft iets teweeggebracht. AI-flits, een hapklare brok kennis in een minuutje, groeide uit tot een ware hit. Kijk, dat noem ik nou efficiënt leren!

Het hoogtepunt zijn de live online colleges. Een enorm aanbod van kennis met online colleges van bekende namen uit de AI-wereld zoals Jim Stolze, Ben van der Burg, Joe Burik en Hans Hoornstra. Een intensieve, maar oh zo verrijkende week. En alle online colleges zijn ook nu nog te volgen.

Hoe zit het met de resultaten? Niets anders dan lof. De AI&ChatGPT Summer Academy heeft indruk gemaakt. De kwaliteit? Top. De impact? Immens. De investering in jezelf? Onbetaalbaar.

We zullen het er allemaal over eens zijn dat AI een enorme rol gaat spelen in ons dagelijks leven en werk. De AI&ChatGPT Summer Academy trekt nu al duizenden deelnemers aan en dagelijks komen er nog velen bij. En daar is een goede reden voor. De zomer is de perfecte tijd om in jezelf te investeren, om te groeien, om jezelf uit te dagen.

Natuurlijk is het heerlijk om te genieten van een zomervakantie. Maar in de stille uren is het de moeite waard om tijd te investeren in kennis van AI. Om je in te loggen op de Summer Academy en te duiken in de wereld van ChatGPT, Midjourney en andere AI-tools. Om de gevaren en risico's van AI te begrijpen. En om de kunst van de Prompt Engineering onder de knie te krijgen.

Vraag jij je af of deze cursus wel iets voor jou is? Laat mij je één ding zeggen: AI is de toekomst, en jij wil daar toch ook bij horen?

Als afsluiter: SkillsTown heeft ook nog een andere AI-opleiding. Namelijk “AI zoals ChatGPT toepassen in je werk”. Ook een aanrader.  Voor de Brabanders onder ons, je kan deze AI&ChatGPT opleiding zelfs kostenloos volgen via Brabantleert. Dus wat houd je nog tegen? Surf naar deze link en begin aan jouw AI avontuur!

De magie van de AI&ChatGPT Summer Academy wacht op jou. Ga je mee op ontdekkingsreis?

Hans Schuurmans

Hans Schuurmans is een bekende naam in de wereld van ondernemerschap en AI. Hij is CEO van SkillsTown Group en auteur van diverse boeken zoals de onlangs verschenen nieuwe boek “AI am a Human” gelanceerd. Als initiatiefnemer voor de AI&ChatGPT SummerAcademy 2023 (www.skillstown.nl/ai), biedt hij individuen en organisaties de mogelijkheid om zich te scholen op het gebied van AI en ChatGPT.